To mahony:Tak já tedy nevím přesně co jsi čekal,já osobně čekal trochu línější stroj,už jen kvůli té váze(je dána težkým rámem)který je stejný jak na 125 tak na 300 tak i na 500ccm.Co se týče té tvrdosti odpružení..tak tady já jsem naprosto spokojen.Měkký to je dostatečně a ve dvouch lidech maximálně pohodlný.S měřákem paliva je to zajimavé asi jako s tachometrem.Ukazuje to s prominutím píčoviny.Ale po párstech km ti to vadit nebude.Ten tachometr mají rozhozený i značkové stroje.Švára si koupil hondu-s-wing,sice nemá takový rozstřel ale má taky dost.
Samozřejmě po zajetí se skůtřík rozhýbe.Ale nečekej brutalní rozdíl.Docela razantní změna je po výměně variátoru a popřípadě 160cc válce.
Tam je to znát.
Když by jsi chtěl jeydit rychleji tak pak ten sekundární převod jak už zde bylo psáno.
Jinak dotáhni si všechny šrouby i u motoru(držáky motoru k rámu) a věřím že budeš spokojen.Hlavně se nenechávej urážet a ani svůj stroj od lidí co si myslím že mají jiné vlákna o svých značkových skůtrech.
P.S.Jinak ptej se a rádi poradíme.
-- 16 srp 2014, 17:04 --
tomaš píše:mahony proč plačeš? koupil jsi činskou sragoru , tak trp jste nepoučitelni
No nevím,ale mahony nepláče,jen je překvapen....A my mu vysvětlujeme proč to tak je