proview píše:Zdravim všechny
xaries ..tak ty už to máš objednaný???? ...super ...ja byl dneska ve skutr shopu a tam byli nějaký neznalý věci mi přišlo-tlačili mi do hlavy že jen 150tku a že se musí nad tím pak brousit karter ...tak nevim ...tak jsem jel taky do scooter tuningu a mám objednanej-jen se ptali jestli budu přetryskovávat-ale to si nechám od nich poradit.. ...a div se taky ve čtvrtek bude -odpoledne--neměli skladem nooo ...asi to objednaj najednou se mi zdá .....pecka ....
xaries---tu rychlost koukám ...ale myslim že to budu mít stejný ...nejvíc to jelo po rovince 120tachometrovejch tak myslim že skutečná gpsková bude někde kolem 100....
pro dusan14 .....s tim sekundárním převodem je dobrý že si poradil ...a myslíš že by se to ve svěráku nedalo ?.....zmrazit + nahřát ..?? .....ke koupi to je a já spíš přemejšlim jakej nejvhodnější a vyzkoušenej poměr by byl nejlepší na ježdění ve dvouch...trošku tušim ale asi bych potřeboval utvrdit....dík
michi.ol píše:Chlapy zítra si jdu pro ten JONWAY Grizzy. dle čeho kupujete díli a vychytávky - viz zrcátka atd. když dám třeba ten tuning co jste o něm psali, je tu spousta značek, ale jonway ne. ( http://www.scooter-tuning.cz/wt-motors ) navíc jak víte co kupivat dle čísel a modelů
zároveň jak dát ty zrcátka s blinkrem, když originál jsou bez. - elektrika atd
díky za odpovědi, i když pro vás budou mé otázky blbé a jasné. jsem úplný nováček
xaries píše:michi.ol píše:Chlapy zítra si jdu pro ten JONWAY Grizzy. dle čeho kupujete díli a vychytávky - viz zrcátka atd. když dám třeba ten tuning co jste o něm psali, je tu spousta značek, ale jonway ne. ( http://www.scooter-tuning.cz/wt-motors ) navíc jak víte co kupivat dle čísel a modelů
zároveň jak dát ty zrcátka s blinkrem, když originál jsou bez. - elektrika atd
díky za odpovědi, i když pro vás budou mé otázky blbé a jasné. jsem úplný nováček
Od toho jsme tady aby jsi se ptal kazdy je jednou novacek a potrebuje rady.Ja se treba povazuju za novacka stale Dily jako je variator a valec se kupuje podle druhu motoru.Asi budes mit motor GY6 a na tento motor se kupujou dily.Samozrejme se musi hodne cist popripade se ptat v shopech a tak.Prodejce taky dost vi a poradi.
A ty nemas blinkry?Nebo chces dat jine?Ja bych vytahl elektriku z puvodnich blinkru.Je otazka jestli je to tak v poradku a utahnou vse kabely..Budes tam mit vetsi odber
-- 02 črc 2014, 06:40 --
Poliak to sice robil v sveraku ale sa cudujem ze mu nepraskol sverak, zase nesmies poskodit hriadele co idu do loziska. Ak si kupis to ozubene koleso co som daval link tak je to najlepsie. LEbo
a) budes mat povodny prevod aj druhy upraveny a mozes prehadzovat
b) ked ti nebude vyhovovat vratis povodny (nic nelisuješ len prehodis kolesa)
Navyse staci ti len zalisovat novy sekundarny hriadel a nove ozubene koleso, co je jednoduchsie ako vylisovavat, ked zmrazis hriadel a koleso ohrejes na 130st malo by to ist aj vo sveraku.
NAjnovsi poznatok vymenil som zjazdenu gumu za novu a ten +20% prevod sa mi vidi tazky, motorka nedosiahne max rychlost ako predtym... ale otvarat prevodovka sa mi mnechce..... ina 10% prevod otacky o priblizne 1000 nizsie toci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků