Kymco agility 50 4T---Valec 72ccm + Variator Naraku maxi speed----jizda na pohodu Jonway GTS 125----Valec 160ccm+Variator Jasil MV1 top racing ----začíná to být na pohodu
no tak neboj..ty mas zas valec..a my smudlame varec na mlynku
Kymco agility 50 4T---Valec 72ccm + Variator Naraku maxi speed----jizda na pohodu Jonway GTS 125----Valec 160ccm+Variator Jasil MV1 top racing ----začíná to být na pohodu
fakt solidní obchod jsou v tom scooter tuningu a taky scooter shop ........je to tady v Praze ale fakt jsou pohodáři ...možná bych cenově srovnal s těma Malšicema ještě ....
Určitě s tímhlke neudělaš taky krok špatným směrem ...já puvodně šel pro Malossi a zabředli jsme hovor a dopadlo to takhle ......prostě kvalita stejná a v leccems i lepší prej a je to Portugalská věc čili neni tolik nakouřená jako profláklej Malossi no ...
u ty 160 snad nebude potrebovat pretryskovani snad ne?!Jinak mi sice poletime 130-140 ale za.6 litru )))
-- 30 čer 2014, 21:36 --
zitra jestli bude sucho..zmerim tu rychlost zas gps-kem..a pokud tam bude zajimavy cislo mate u me panacka:-)))
tak já to udělám taky ....sednu do oktávky -naměřim 160-180 a se poserete )))))))))....čili tímto z vás tahám lahvinku ...a jen Jacka Danielse si prosím )))
Naposledy upravil proview dne 30 čer 2014, 21:41, celkově upraveno 1
proview :Mrkni v samosce co chtej za vejfuk..ale myslim ze to je palba jak krava