Je to tak jak říká Dušsan14...není to tlakový čerpadlo (ozubený kolečka) ale jen oběhový -s vačkou.Jestli bastl nebo nebastl ? -no- to už by se dalo potom koukat na jinej motor s olej chladičem jako na bastl taky--- tak nějak mi tohleto něco napovídá-ta plastová hadička je ale trochu podivná -to zas jo při těch teplotách -no ale co -je nějakej velkej problém tam dát gumovou?????.Na těch našich motorech (GTS125) je ze strany varece delší klika -něco kolem 3.5 cm( oproti normální GY6) a je dost nasnadě že když se zvedne obsah tak i to namáhání je tam taky o dost větší přeci.To se snad dá pochopit:-))) Podle mě právě je dost důležitý to aby byl řemen opravdu kvalitní a sjížděl se pravidelně po celá dýlce.Koupil jsem v rámci škudlení sračkovej za 400.- a sjel se po dýlce dost nepravidelně a dělalo to dost nepříjemný vibrace.
S tou spotřebou -u mě aspon jak to mám já je to pořád kolem těch 2.9-3.1 l/ 100......ale pravda že po Praze jezdim pořád tak pul až třičtvrtě plynu ale zas v tom obsahu to frčí pořád kolem těch 85 ...pro mě je daleko příjemnější že na světlech a kruháčích se dostaneš vždycky dopředu ))))