Díky Xariesovi za fotku. Budu o tom přemýšlet. Další zkušenost po týdnu , kdy jsem na Jonway najel dalších 200 km, po úpravě na 165 cm3 mi začal na těle motoru prosakovat olej, příští pátek pojedu do servisu na reklamaci, co je horší, že během týdenní nečinnosti mi nějaký falešný odběr vytáhl fungl novou baterku (Exide
. Pravdou je, že v rámci přestavby dělali prý i něco s elektrikou , také mne napadá, jestli tomu nepomáhají digi hodiny, které se zdají non stop on line, ale to by mělo být marginální. Odpověď čekám od servisu, na 125 cm3 jsem tento problém neznal. Nejhorší věc, na spotřebu mi to stouplo zhruba z 2,8 - 2,9 l/100 km na skoro 4, 2 l/100 km. To je trochu šok, takže zase reklamace, vše v jednom balíku. Jinak jízda je opravdu super, kopce rovinka, děsně dobrá dynamika, kopce takřka bez ztráty rychlosti, chtěl jsem znovu měřit rychlost ale na tratí Budějky - Hluboká byl silný vítr a to nemám naježděné, takže 80 -90 km/h bez jakéhokoliv problému (GPS Sygic), prostě na pohodu, motor si vrněl na cca 6 500 otáčkách, nevím zda je to relevantní ale tak to ukazovalo. Dnešní závěr, nevím, zda jsou to doprovodné dětské nemoci ale pokud je odstraní, tak budu 100% spokojený. Poznámka, za posledních 300 km žádný šroubek neupad
Zážitek: dvě blonďaté motoristky mne předjížděly tak 150tkou a rukou naznačovaly, abych přidal
Tak snad až příště.