Timgad píše:Ale vzhledově ten Jonway nevypadá vůbec zle. Zadnici to má stejnou jak Peugeot. Výkon motoru nic moc, ale na videu ten odpich není špatný (tedy pro nás, co si nepotřebujeme rozbít hubu a nepožadujeme od skutru za 43 tisíc parametry závodního motocyklu). Ale konstatování jednoho prodejce "nožní spotřeba 3,5 l", to je tedy fakt síla. Ani se neobtěžují po sobě přečíst, co píšou do parametrů (např. xexstreme.cz).
tydeet píše:Tak jsem se po dalších příspěvcích v tomto tématu podíval na stránky prodejce a hned na úvodní stránce je uvedeno, že doména je na prodej. Dát jedno video jako prezentaci modelu 125 i 250 je asi taky normální, a navíc je to video spíše odrazující. Tak hlavně je "primitive" všem vychvaluj, jak jsou všichni Tvoji kamarádi spokojený s jejich službami a nazývej mi hnidopichem (po "p" je měkké i, pozor na to ... ).
Primitiv píše:Podle mě jen ubohá konkurence která brečí protože nemá kšefty a snaží se pohanit nejprodávanější maxiskutr v ČR a všeobecně Jonway 5 nejprodávanější značka skutru v ČR.To již o něčem svědčí a vypovídá...prej brzdy na houby...ty ses ale tragickej.Jestli mí něco Jonway GTS opravdu nadstandartní ,tak jsou to brzdy...šašku...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků