Kopie (2) - DSC02157.JPG
tak už ho mám zarezervovaného...V pátek mě ho přivezou.Vzal jsem si ho v bílé barvě, v červené taky vypadá krasně ale ta bílá je takova luxusní....Jinak pak napíšu jestli bude trochu počasí,projel jsem se na něm asi 10 minut takže nějaké první dojmy mám.Co se týče svezení tak sedí skutr opravdu dobře.A jak jsem již psal poprvé když jsem ho zkoušel....Ty 15 kola dělají hodně,výkonově ....no Supersport od Kawy to není
Bylo to nové syrové nechtěl jsem to moc trápit tak jsem jel 80km/hod ještě se tomu chtělo takže myslím těch 90 km po zajetí nebude problém....Ale prodejce řikal že jsou objednaný Kity na 180ccm a společně s variátorem od Malossi to prý bude uplně něco jiného .A že se bežně překitovávají motory a že neslyšel ,že by to někdo řešil .Já si to myslím taky osobně,zastaví vás četník na silnici,celý motor je zadeklovaný ,tak težko bude odšroubovávat plasty a když se mu nebude zdat motor tak Vás pošle někam na měření na výkonové stolici...
.......Ale tak já jí mám stejně jen do města,takže tahle mě to možná bude stačit.Zrychlení to má na provoz ve městě dostačující,takže se nemusím dát že bych se na semaforech rozjížděl 30 vteřin jako se svojí starou padesátkou
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.