Koukám že člověk si vyrazí na 10 dní ke slaný vodě a tady se strhne zajímavá diskuze.Nezbejvá mi než poděkovt všem přispívajícím,za odklon od tématu.Opravdu dík
Když už jste se rozepsaly o kvalitách a přednostech značek vs.neznaček, tak mám taky jeden poznatek.Moc jsem toho nepojezdil (Kentoya ZOOM 5O 4T, Kentoya XOR125, Yamaha Majesty125, Gilera Runner 200WXR, Gilera Nexus a pak jsem osedlal taky pár motorek), ale to ježdění mám rád...Pořadí v závorce sem dal podle spokojenosti i když sem trochu váhal kam mám dát XOR jesli před nebo za Yamahu a to jen z důvodů, jaký s tou ojetinnou mněl kámoš problémy.Jinak jezdila mnohem líp
Když sem si skútra kupoval, tak jsem o tom nevěděl nic a na žádný fóra nelez.Jen sem chtěl nějaký levný, fungl nový přibližovadlo, jak se tak řiká okolo komína.Původně to mněla bejt Kentoya ZOOM 5O 4T.Jenže se mi to tak nějak postupem času rozleželo v hlavě a hlavně se mi strašně líbil XOR.Jenže těch peněz za Čínu se mi zdálo fakt dost.Nakonec sem se přeci jen plácnul přes kapsu a na ježdění okolo komína koupil to co mám teť.Až potom po nějaký době jsem si uvědomil fatální chybu :rolleyes: Že to nemám jen kolem komína, ale na vyjížďky (v životě bych neřek, že kolonu budu brzdit až do Germánie
). Do tý doby mi to v pohodě stačilo, ale až při těch pár vyjížďkách s lidma tady z fóra se ukázala dejchavičnost mího ČÍNSKÝHO skútra.Docela mně štve, že s váma nemůžu jezdit víc, protože vás brzdim.Nehodlám tady zatracovat ani obhajovat ten kterej stroj (kromně toho co má bery.l a nechce mi ho necht za pade
)
Pro mně je důležitý jen to: ŽE RÁD JEZDIM NA SKÚTRU-MÁM TO JAKO KONÍČKA! JE TU DOBRÁ PARTA LIDÍ, KTERÝ BYCH BEZ TOHO NEPOZNAL...PROSTĚ MÁM TO CO MÁM! Klidně pište že stojí za h..no.To já vim taky.Ale nebudu tu proto sklánět hlavu a ani nikoho urážet.Vim co mám, sem s tim až na ty kobyly a čínský drobný nemoci spokojenej.Nebudu kůli tomu že vám nestačim kupovat něco jineho.Těch peněz fakt moc nemám.Proto jsem založil tohle vlákno aby mi někdo poradil co odstranit nebo poštelovat
Na co dát pozor a podobně.
PS:Jinak sem rád že některý z vás znám osobně (víc jsem vás poznat nestihl).Jste bezva parta nadšenců
(prosím o to aby se žádnej z předchozích přísěvků nemazal i když jsou některé opravdu mimo mísu :cyclops: :stare:
)