Ahojda,
Otello je skutečně první řada NS I, na některých trzích se tak označovala i NS II, takže nejjistější identifikace modelu je podle výrobního čísla. DLX je verze vybavená kotoučem i vzadu, osvětlením prostoru pod sedlem, zásuvkou na 12V v kaslíku a ještě nějakými drobnostmi (platí pro všechny řady). Je zajímavý, že já mam NS II a některé věci z DLX tam mám taky
4 Roman: Zjisti nejlépe výr. číslo a určitě to dáme do kupy. Jestli má NS III, tak řemeny a válečky mají na Bělohorské v Cagivě a ten hoch za pultem je celkem v pohodě a dává i dobrou cenu.
P.S. Co říkáte na to, že se teď dělá v té naší kastli kdeco?
7.11. edit:Ahoj lidi,
už jsem se na to ptal na starém fóru, ale....máte někdo ponětí, jaký motor má naše přibližovadlo ??? Nemyslím Daelimácké označen, ale je-li to kopie Hondy, nebo Suzuki a jaké má tedy označení ? Oficiální místa mlčí a já našel web, na kterém mají krásné věci, jako programovatelné CDI, luxusní výfuky, variátory apod. Vše vypadá použitelně, ale je to pro Hondu, nebo Suzu.
Daelim NS II, výfuk Don Chrochtallo, filtr Green, karburátor Keihin, odlehčená klika, Garfield na nosiči