mcdandy píše:Ahoj tak mám taky chuť něco napsat jsem úplný nováček můj první skútr a mam ho asi mesic Maxon ardour 125 karbec 2015.kdyz jsem ho koupil měl najeto cca 1000 km a zdá se že skutečných teď má 1700 záhy jsem zjistil že tak malo km není zadna výhra protože neproběhla žádna garancka nějaké dědictví a tak.Tak výměna olejů kontrola filtru a trada naučit se jezdit a chytlo mě to.A teď k tématu, nemám žádné srovnání Čína ne Čína ale záhy jsem pochopil že mam štěstí že jsem technický založenej po 100 km upadl výfuk vyklepali se šrouby tak zůstal vyset na bloku kousek drátu to spravil a jelo se dál, palivoměr jak uz nekdo psal si žije vlastním životem zámek sedačky si taky dělá co chce a pant co drží sedačku asi taky zkouší co vydzim, občas nejde odemknout zámek řidítek ale pak se to poda pro jistotu jsem se mu podíval k motoru a našel dvě prodrene hadice teda ještě ne úplně ale jen tak tak již opraveno ostatní upravený aby je nečekal stejný osud palivový filtr se tam jen tak klimbal u výfukového potrubí tak taky upraveno studený chytá v pohodě teplý pouze s plynem no a dnes se mi zdálo že hůř brzdí zadní brzda tak říkám ok jedu pro kapalinu a vymenim ji a jak tak koukám vypadl čep brzdiče a desticky se tam placali už jenom na jednom no a problém ten čep v Auto Kelly nemají ani v katalogu teda nenašli ho v nabídce tak nevim jediný dovozce.... a co teď prý se mám zeptat třeba v Yuki jsou podobný dily našel jsem na netu opravnu a snad zítra nějaký najdou pán byl velice ochotný tak mi zpravil náladu pokud ne vemu brusku a něco vytvořím nebo pana se soutruhem ještě je prý možnost že to bude v sadě s brzdicem tak toto je má zkušenost po 500 km málo jeteho skútrů jo ještě dodám že tankovat je radost benzín tam musím dávat po kapkách zřejmě chyba odvzdusneni
Teď jsem točil dva čepy brzdiče na nějakého Pažouta. Prý je to nějaký přechodový model a sehnat na ně něco je prý nemožné.
Sežeň si soustružníka, dej mu vzorek a udělá ti nové.