Zdravíčko, jsem od začátku sezóny majitelem číňana Jmstar Eagle 50. Nejezdím příliš často, najeto zatím jen 1000 km, ale nemůžu si stěžovat na žádné velké závady, které bych sám nezavinil.
Jediná oprava byla, když jsem v cca 25-30 km/h spadl v zatáčce na písku a podařilo se mi ohnout brýle u řízení což by vypovídalo o nízké kvalitě slitiny, jenže ono to pak vůbec nešlo narovnat... až s pomocí třímetrové páky a pár chlapů. Nechápu teda, proč to ohnout šlo tak lehce a zpátky vůbec
Jinak jednou byla potřeba dobít baterka, protože skůtr vůbec nechtěl nastartovat, od té doby ale v pohodě.
Skůtr je celkově docela robustní a s tím že by někde něco upadávalo, nebo chrastilo nebyl problém, i když je to samozřejmě celé z jakéhosi čínského plastu
Dosahuje "úžasné" maximální rychlosti cca 62 km/h, ve dvou 55 km/h (dle radaru, tachometr přeměřuje cca o 2-3km/h). I největší kopec ve dvou ale vyjede pětatřicítkou, žádné odrážení nohama
Co se týká brzd, tak vzadu je klasická bubnová, která moc nebrzdí a vpředu obstojně pracující kotoučovka. Nejvíc mě asi štve nepříliš pohodlné sedlo a to, že když mám 185cm, tak nemám pořádně kam natáhnout nohy. Žere mi to cca 2,5l/100km, takže pohoda jahoda.
Je to pro mně dostačující dopravní prostředek do města a navíc byl zadarmo, takže nic neřeším A podnítil ve mně touhu po něčem silnějším