Ahoj, jsem rád, že Vás moje zkušenosti pobavili. Prosím kolik má nádrž normální 50ccm skútr? Mě přijde že dva je nějak málo.
To jakattara: Najeto má cca 1500km a první body mého příspěvku jsem psal cca po 50km.. Na kontroly jezdím jak se má a je přes zimu garážovaný.
To klif: Helma byla zdarma stejně jak ta skříňka (kufr) vzadu, která zvyšuje atraktivitu stroje..
To 1975ak: S tím Bruselem ti naprosto věřím, protože jinak si to nedovedu vysvětlit. Když jsem byl skútr reklamovat, tak prostě všechno "opravili". Ten upadlý zadní kufr byl opraven (přimontovali to takovým ocelovým plátem). Asi jim to bylo blbé mě poslat s kufrem v podpaží. Distributor závadu neuznal
A Těžko se reklamuje výkon a jalovej materiál celého stroje. Ty budíky a další věci co nefungují při nejbližší kontrole vyreklamuju. Protože ještě v záruce je..
Jen pro zajímavost. Prodejce mi říkal, že už kingwaye neprodávají protože byly moc poruchový. Má tam ale dál například myslím YUKI tak s nima má možná lepší zkušenosti. Já jsem na Čínu zanevřel a nekoupím od nich už nikdy nic. No možná VOLVO bych asi stejně za pár babek koupil...
Na druhou stranu moje kolo bylo o něco dražší než ten skútr a to není nic moc.. Selský rozum se nad tím musí pozastavit..