Ahoj Ohka
Já vím,že ty jsi spokojená... Ale nemůžeš po mě (nás) chtít, aby jsme neřekli svůj názor... Já to opravdu vůčí majitelům číňánků nemyslim zle...Už ho mají, tak ať si snim taky dojezdí....Ale vždy,když se tu zeptá někdo nový a plánuje to koupit,tak já mu to prostě budu vymlouvat... mám takové zkušenosti a prostě si myslim ,že tim někomu můžu pomoc..
Co bych dal za to já,kdyby mi tenkrát někdo poradil,že si mám koupit radši něco jiného.. radši i ojetého..
A ono je taky věc,na co to člověk chce... Já chápu, že pro některé lidi ta čína stačí...třeba někam na vesnici na ježdeni pouze do práce a na nákup,ale pokud to člověka prostě chytne a chce jezdit výlety a kór ve skupině,tak si opravdu nemyslim ,že by čínskej skútr byl dobrá věc. Na ježdění po praze to určitě taky moc vhodné neni...je to pěkně o hubu,jak se agresivní řidiči snaží číňánka za jakoukoli cenu objet
.. Jak píšeš ,že jsme mladíci,tak to je další věc...ty mladý prostě chtěj, aby to nějak jelo..potom do toho kupujou různé "taky čínské" tuningy, narvou do toho spoustu peněz a skutek utek
To už je lepší investice ,investovat při koupi a né až když člověk zjistí, že to nejede... A tak si prostě myslim, že je lepší někomu poradit...co a jak, kde by se dalo apod.
Upřímně... o tobě vím, jak si tvým mazlikem spokojená,kolik máš najeto a jak ryhle ti to jezdí... ale taky máš ještě maxíka...abys mohla pořádně jezdi
.. a právě upřímně to beru jako zázrak ,že ty,jel.en a Miša Kačenka jste na tom nalítali tolik.... Prostě máte kliku a asi se o to umíte dobře postarat,pohladit ho za ouškem a tak
no u mě to tak nebylo a teď jsem moc spokojený s Kyblíkovím scootrem.... Takže tak....já číny nehanim,nebo číny možná jo,ale jejich majitele určitě ne...jen se snažim každemu říct jak to je a co si o tom myslim... Dík,že to vydržíš číst
a někdy ahoj na nějakým srázku...