Čínské skůtry - vlastní zkušenosti

Diskuze o čínských skútrech bez rozlišení kubatury.

Re: Čínské skůtry - vlastní zkušenosti

Příspěvekod sollik » 23 dub 2010, 20:44

Jak to tu tak pročítám, tak se to opět zvrtlo v jednu z mnoha diskusí, kde se majitelé značek obouvají do (i potencionálních) majitelů čínských skůtrů. Takže si prosím přečtěte proč jsem tohle téma tenkrát zakládal ............

Díky Sollik.
sollik

750+

Reputace: 135
Skútr / moto: Honda SW 600T, Honda Dylan 125 (ex Honda Lead 100)

Příspěvekod MisaKacenka » 23 dub 2010, 20:59

Solliku, neni nutno se do nikoho obouvat....ja, jakozto byvaly majitel ciny, mohu snad neco napsat do tohoto tematu tebou davno zalozenem, nebo ne?

A kdyz ti nekdo posle odkaz a zepta se, co si o tom ten a jiny mysli, tak mu snad muzu odpovedet...ne? :)
To, co poslal, je peknej kram a kazdy to vi...snad...a tak ho chci usetrit a varovat ho ;)

sorry za OT, nic ve zlem, solliku :)
MisaKacenka

1500+

Reputace: 0
Skútr / moto: Suzuki GSF 600 Bandit
Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod jarafari » 23 dub 2010, 21:06

Já se do nikoho neobouvám.... To se člověk nemůže ani chichotat,tomu co všechno v té čínské produkci objeví :?: :?: :?: aby se zase někdo neozval stále dokola o tom samém... :roll: ...
Já jsem si svou čínou taky prošel a hold na to mám svůj názor.... rozhodně se, ale do nikoho neobouvám,aby bylo jasno.... Jen už nikdy nikomu tyhle skútry nedoporučim...
Vždy mluvim jen za sebe,svůj názor a to tak abych nikoho neurážel.... to, že se někdo urazí nad tim že se chichotám,tomu co vidím za kopie... To je as jeho problém....Když si myslí,že má dobrého a spolehlivého scoota,tak já mu to jenom a jenom přeju,a hlavně aby mu scoot sloužil....
One Love,Peace 8)
jarafari

750+

Příspěvekod sollik » 23 dub 2010, 21:31

Pánové nemusíte se hned čertit, nebylo to myšlené konkrétne na vás dva, ale když si to pročtete od začátku musíte mi dát za pravdu, že se téma zvrtlo jinam, než jsem původně zamýšlel. Nechtěl jsem tu číst ono omleté "s...r na čínu, kup ojetou značku" , ale spíš opravdové zkušenosti majitelů čínských skůtrů. Výsměchu jsou plná fóra o skůtrech, ale solidně napsané zkušenosti s "číňanem" aby člověk pohledal .........
Zakládal jsem to vlákno hlavně proto, že jsem tu četl spoustu špíny a urážek na čínské skůtry a osobně znám dva lidi, kteří je používají jako "rychlejší boty" a jsou spokojeni. Hlavně jeden - už to ani nestaví na stojan, ale prostě opírá o stodolu, u nich na malém městě jezdí bez helmy aby se nezdržoval, natočí studený a davaj do plných ............. a Baotian Cyborg (nebo jak se ten skutr jmenuje) jezdí a jezdí a jezdí ............ takže proto.

P.S. Jinak v poho - nejsem samonasírací :D
sollik

750+

Reputace: 135
Skútr / moto: Honda SW 600T, Honda Dylan 125 (ex Honda Lead 100)

Příspěvekod dr.snake » 23 dub 2010, 21:32

radsej kupim 30 rocnu kawasaki jak novu cinanku
dr.snake

250+

Skútr / moto: majesty 125

Příspěvekod balcin » 23 dub 2010, 21:40

Jarafari:Nerozciluj se at te to netrefi byla by te skoda.At si kazdy jezdi na cem chce,kdyz se jim to libi.Nerez to.To je marny boj.Ale ted me tak napadlo kdyz uz tady pisu tak kamaradka (uz jsem to tady nekde psal) chce po me abych ji poradil jakyho ma koupit skutra 50satku a ze chce neco do 25000kc ze by ji stacil i nejaky cinan.Tak me tady zkuste napsat jestli existuje nejaky cinsky skutr ktery by mela koupit.Myslim jako mercedes mezi cinskyma skutrama.Kdyz uz chce tu cinu tak at koupi jednicku jestli se to tak da nazvat.Sakra ja se do tech cinanu jeste zamiluju. :D
balcin

500+

Skútr / moto: YAMAHA X-MAX 250 i, HONDA Lead 100

Příspěvekod MisaKacenka » 23 dub 2010, 21:54

Ja doporucuju Keewaye nebo CPI...S keewayem sem najel hafo km a bez poruchy...ale jsou i taci, kteri jsou na tom o poznani hure :)
Ja sem do toho lil jen plnou syntetiku a V-Power a jen si vrcel :)
Chce to adekvatni peci zatezi, kterymu to je vystavovany ;)
MisaKacenka

1500+

Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod jarafari » 23 dub 2010, 22:03

Sollik: No za pravdu ti dávám.... ale ono stim nic nenaděláš..... Všichni reagujeme spíš na pár posledních příspěvků (buď je téma nepřečtené a nebo už tak staré a dlouhé,že si to prostě člověk celé nepamatuje) no a pak se to vždy zvrtne..... a hlavně jak jde o téma značka vs čína... Tak to má pak stejné výsledky... příznivci vs odpůrci.... Je to na prd... ale je to tak no :(

Balcin: Se nerozčiluju... :wink:
Hele,já ti neporadim.... já měl MP korado.... to ti nedoporučim... páč já už bych to prostě nechtěl ani kdyby mi za to platili :lol: no a s jinejma čínama zkušenosti nemám...Kamarádka měla Keeway fokus, a to byl traged.. Furt se jí to s..lo, furt v servisu a když to měla doma tak se to zase po..... Nakonec to zadřela... její nervy nevydrželi a dala to kamarádovy co jezdí na velkejch motorkách...ten si to spravil dal tam 70 válec,ale pak se mu to taky nějak podělalo.... jakej je stim konec to nevím,dlouho jsem je neviděl...
Co to ale sleduju,tak je to milión značek a je to vlastně stejný co jsem měl já akorát za různé ceny :roll: Pár týpů,pár modelů,různě zpřeházený plasty a ve směs je to to samé...
No jestli teda kámoška potřebuje scoota ala čína za 25000 tak bych zkusil taiwance Kymco... ale fakt do ničeho jiného bych nešel a fakt nic jinýho nikomu nedoporučuju...
jarafari

750+

Příspěvekod balcin » 23 dub 2010, 22:07

Dik.No a to CPI je co?To ma prijit do obchodu a ptat se na CPI? Co to je?At ten prodavac neni vykuleny co ponem ta blazniva zenska chce.
To Kymco me napadlo hned ale to je pro ni drahy myslim ze nejlacinsi je 37000kc
balcin

500+

Skútr / moto: YAMAHA X-MAX 250 i, HONDA Lead 100

Příspěvekod MisaKacenka » 23 dub 2010, 22:13

No technicky Kymco neni cinan, ale to je fuk :) jsou to vesmes kvalitny stroje, ale cenove vys...

Ja za sebe i za kamose, ktery ma CPI, doporucujeme...ALE! ale...jsou taci, kterym to nejezdi...
MisaKacenka

1500+

Příspěvekod jarafari » 23 dub 2010, 22:17

Mišo??? Neni to cpi taky náhodou taiwan??? nevim....možná že ne ale myslel jsem si to...Lidi to tu trošku chválej no...a žádný větší problémy si s touhle značkou CPI tady na fóru, nevybavuju.. Takže s těch čín to lepší asi bude no...Jen zase tu těch majitelů CPI tolik neni a nebo mlčej :lol:
Taky je to trošilinku dražší než klasické číny...no ale nevim...nešel bych asi do toho.... :( Prohlížel jsem si to v Cagiva praha a nelíbilo se mi to...viděl jsem v tom tu svou čínu.. :evil:

balcin píše:To Kymco me napadlo hned ale to je pro ni drahy myslim ze nejlacinsi je 37000kc

Jasně ona to chce vlastně nový ,já vůl :oops: Myslel jsem skoro nový Kymco..ty se asi sehnat daj třeba s 1000cem najetym a tak kolem.....
No ono ani CPI asi za 25000 nekoupí....http://www.motoprestige.cz/skutry_do_35_tis
Naposledy upravil jarafari dne 23 dub 2010, 22:25, celkově upraveno 1
jarafari

750+

Příspěvekod sedli » 23 dub 2010, 22:22

Hele jak to tady pročítám tak taky napíšu svoje...parkuje u nás před školu dost scootu yuki atd kopií a co jsem s kým mluvil tak nijaký neobvyklý závady nebo nedostatky oproti značkovým scootům, akorát ten menší výkon o kterým každej ví když to kupuje...jinak to sou borci jako já takže na tom dělaj různý věci a jezdí kdovíkde když vidím jak je to zas....a po tom co vidím co se s..... mě na scootu, tak mi došly nervy a asi půjde z domu jako nepojizdnej, ať si ho dá do kupy někdo jinej a bude spokojenej...já už nemám nervy ani peníze.
Jak to prodám aspoň za něco tak koupím za pár tisíc čínu, asi něco jako yuki nebo tak okolo 125 ccm (50 by byla fakt málo) a jsem fakt zvědavej jestli pod tím scootem budu trávit delší dobu jak u toho mýho jak všichni říkají "značkovýho bezproblémovýho, spolehlivýho" --podle značky...
Naposledy upravil KYBLOS dne 24 bře 2013, 21:50, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Příspěvekod wictor » 23 dub 2010, 22:27

Stačí tady jen trochu zapátrat. http://www.adventure-biker.cz/kymco-agi ... mc-4t.html - jedná se o nejlevnější scoot v nabídce Kymca a jen na okraj už bych to asi řešil v něktrým z vláknu pomoc při výběru :wink: :P
wictor

Moderátor

Reputace: 43
Skútr / moto: HONDA SW-T 400

Příspěvekod jarafari » 23 dub 2010, 22:34

Vůbec nevíš: :mrgreen: :mrgreen: No já se picnu... :twisted: Ty si blázen :twisted: :D Takhle se rozhodnout....jajaj..
Míšo: řekni mu to jednoduché pravidlo...o těch levnejch věcech a tak..... :D
VN: tak to prodej a kup jiného ojetého do kterého nebudeš muset cpát prachy....ale Yuki.... no teda :mrgreen:
Jako bys to tu pořád nečetl.... 8) Počkej až tě budou do kopce předjíždět i zn. padesátky s restrikcema :twisted: :mrgreen:

wictor:
To řikám,člověk se ani nenaděje a mluví o jiném tématu.... :lol:
Omlouvám se... :P
Naposledy upravil KYBLOS dne 04 říj 2013, 21:18, celkově upraveno 1
Důvod: Citace posledního příspěvku
jarafari

750+

Příspěvekod sedli » 23 dub 2010, 22:41

Jar : Ty voe ty by jsi to měl nejvíc chápat...narval jsem už do toho asi celkem 20 000 a teď jsou tam v háji zase dlaší věci, nemůžu to nakopnout, ale to by se spravilo, ale je komplet v háji usměrňovač napětí vyhořel a teď mi tam čumí jen 7 káblů, novej stojí dost, pak zase oprava, já už na to nemám peníze ani nervy, pořád jenom něco nejede a jebe se.
Jinak to s tím nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci moc dobře znám odsud...
Jinak tohle jsem kupoval přesně jako to, že je to ojetá značka a nebudu do toho muset cpát žádný prachy a jak to dopadlo????
Jo, předjíždět mě možná budou, ale já budu vědět že někam aspoň dojedu, sice za dlouho ale nenechá mě to tam a nebudu do toho vrážet všecky svoje prachy...
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

PředchozíDalší

Zpět na Čínské skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek