Sollik: No za pravdu ti dávám.... ale ono stim nic nenaděláš..... Všichni reagujeme spíš na pár posledních příspěvků (buď je téma nepřečtené a nebo už tak staré a dlouhé,že si to prostě člověk celé nepamatuje) no a pak se to vždy zvrtne..... a hlavně jak jde o téma značka vs čína... Tak to má pak stejné výsledky... příznivci vs odpůrci.... Je to na prd... ale je to tak no
Balcin: Se nerozčiluju...
Hele,já ti neporadim.... já měl MP korado.... to ti nedoporučim... páč já už bych to prostě nechtěl ani kdyby mi za to platili
no a s jinejma čínama zkušenosti nemám...Kamarádka měla Keeway fokus, a to byl traged.. Furt se jí to s..lo, furt v servisu a když to měla doma tak se to zase po..... Nakonec to zadřela... její nervy nevydrželi a dala to kamarádovy co jezdí na velkejch motorkách...ten si to spravil dal tam 70 válec,ale pak se mu to taky nějak podělalo.... jakej je stim konec to nevím,dlouho jsem je neviděl...
Co to ale sleduju,tak je to milión značek a je to vlastně stejný co jsem měl já akorát za různé ceny
Pár týpů,pár modelů,různě zpřeházený plasty a ve směs je to to samé...
No jestli teda kámoška potřebuje scoota ala čína za 25000 tak bych zkusil taiwance Kymco... ale fakt do ničeho jiného bych nešel a fakt nic jinýho nikomu nedoporučuju...