[quote=Tomulátor][quote=Martin85]ale ja si nechci delat papiry na vetsi motorku a chci mit padesatku....[/quote] Ty si taky dobře Martine protiřečíš, nebo si děláš z enthusaaba prču?
Proč jsi tedy před 14ti dny napsal toto ??? :
http://www.skutrforum.cz/index.php?a=to ... 687#p43687
[/quote]
ano, mas bez vyhrad pravdu....ja nakonec byl rozhodly, ze si koupim bandita 650, uz jsem i nastoupil do autoskoly.....ale.....chlap, co se mi mel ozvat se neozyval, tudiz bych to do zimy nemusel stihnout dodelat a v breznu odjizdim na pul roku do skotska.....navic v lednu delam bakalarky....takze uceni bude dost.....navic....parterka byla proti, mati, babca atd tad....tak jsem uvazil, ze nejlepsi bude setrit napr na auto, az se ozenim za par let....samozrejme, jizde na motorce se nic nevyrovna, ale rodina je prednejsi....a cim mensi si pak vezmu hypoteku nebo leasing, tim vic usetrim.....a to si myslim, ze je racionalni volba.....takze jsem to behem par tdnu prehodnotil....bohuzel jsem takovy, ze se do neceho sprcim a chci to hned....ale casem me to prejde....a sami uznate za vhodne, co mate rodiny, ze se vyplati setrit spis na byt aj. nez na motorku....a partnerka potazmo manzelka je na cely zivot....a za motorku ji nevymenim (-: