Kdo tedy všichni pojedete???? Všude potkávám skůtrů jak nas....no,ale jihočeši se snad stydí sem něco napsat a připojit se k nám
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Šneku to já vím,že ty pojedeš.To taky nebylo na tebe Garáž už máš postavenou,tak co bys dělal doma,né???
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
U mě to je zatím, jak sem psal. Jestli bude kloudně, jedu s batůžkem do Prahy a pak do Jičína. Jestli bude na <|> tak jedu sám s vámi na šňůru a pak i zpátky.
Ahoj, vím že si nemám odpovídat na příspěvek, ale dneska jsem se stal hrdým majitelem dalšího skútru: BAOTIAN Cyborg QT 50 Je to takovej kocour, ale jezdí docela hezky. Kajdě je 14, v říjnu jí bude 15, tak není na co čekat...aspoň jí mezitím našetřím na řidičák.
Děkuju Já sem si četl recenze, někdo tak a někdo tak. Projel jsem to pořádně, jezdí celkem hezky a za tu cenu nebylo co řešit. Jen mi praskla žárovka, tak jsem ho aspoň prozkoumal. Je fakt, že něco je tu řešený víc logicky než mám na MBK. Třeba právě ta žárovka. Nemusím rozebírat půl skútru...