Nazdár bando, doufám že jste se již vzpamatovali z vánočního lenošení a pilně se připravujete na poslední letošní mejdan . Vzhledem k slibované předpovědi počasí na zítra (slunečno +7°C ) se chci zeptat, zda by se někdo nepřidal k projíždce kolem komína?
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
já bych vyrazil hned,ale Burgmany nemám bohužel doma a s mrňouskem bych vám nestačil
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
to znám.když ti dovede zamotat burynu ta pravá ženská tak pro ní děláš první poslední.do třetice všeho dobrýho snad to i vydrží.a dokonce to vypadá i na společný akce na burakovi.když na něm seděla v garáži tak jsem ji z něj málem nedostal jak se jí tam líbilo.takže uvidíme na jaře co a jak to vše bude a pak se uvidí jestli přijedu opět sám nebo s batužkem.
Tak to Radku muselo být už předpředminule - na obou posledních ročnících jsem totiž byl, a zatímco předloni jsme tam chodily jen v tričku s krátkým rukávem, loni tam fučelo, pršelo (občas i se sněhem).
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...