tak dobrá když už to tamtamy roznesly tak se tedy přiznám
s přítelkyní sme dali nejen hlavy dohromady a pořídili si buráčka je to 2003 najeto má 41tis,pán si ho nechal letos na jaře přivést z itálie najezdil sním dva tisíce ale změnil práci a celej tejden je v praze a o výkendu sním nikdo nechce jezdit k tomu předělává byt tak se ho musel zbavit nenašel jsem na něm nic co by ukazovalo na pád brzdoví kotouče sou tak akorát sjetý na těch čtyřicet tisíc takže bylo jasno za 36 000KČ jsem se stal majitelem ze začátku jsem byl natčen z mnoha kastlíků a velkého úložného prostoru ale po Markétčině okupaci zjištuji že to tak slavné není a že bez pávíka to zřejmě nepůjde....
jede se sním krásně ta váha v zatáčkách znát není ale na hrbolech to neposkakuje jak koza takže jízdně úplně jiná dimenze než majesty (což se dalo čekat
) mám najeto něco přes tisíc kilometrů a zatím maximální spokojenost i když mohlo by to ject trochu rychlejc ale to káždá motorka po tejdnu ježdění....na cestování úplná pohodička na dálnici ve dvou s věcma přes stopadesát.Jen světla budu muset seřídit svítí strašně vysoko takže dálkovky osvětlujou koruny stromů a potkávačky nahrazujou dálkovky .Sériové plexi jsem musel doplnit deflektorem jelikož jsem měl hlevu přímo v turbulencích od něj takže než jsem ho dovezl z písku domu myslel jsem že mi rupne hlava jak mi to házelo s helmou ale po namontování deflektoru paráda.Zatím maximální spokojenost a snad to tak vydrží......než bude ŠESTPADE.....
South Bohemia Scooters
Bývalo:Derbi Vamos,Piaggio NRG,Yamaha yp Majesty 150,Suzuki Burgman 400 K3,Yamaha T-Max 500.....
fén 602626895
http://matty46.rajce.idnes.cz/abych neměl hlad a žízen na provázku zkáču, doufaje že získám přízen samolibých sráčů