Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Hm,tak s náma to taky vypadá mizerně .Ráno mám ještě nějaké pracovní povinnosti a nevím,jak to budu časově stíhat . A ta kosa na můj kašílek taky nic moc .Každopádně se pokusím dát info na tel. mattymu o našem stavu.
Šneku na Seči bylo fajn,ale jelikož jsem tam měl malý karambol a z vyjížďky jsem si užil pouze poměrnou část,tak jsem moc nefotil. Snad jen toto je zajímavá foto:Mattyho nový stroj.Ten tajnůstkář nic neřekl a už 14 dní ho má zašitýho doma.Dokonce ani do svého popisu si ho nedal. TAKŽE MATTYHO NOVÝ LETADLO B400
Mattyho nový stroj.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Puppy byl ještě celej zdivočelej z Kanady a v Seči to chtěl stavět na zadní .Bohužel se mu to nepovedlo a trefil nás
matty: Velká gratulace - vypadá moc pěkně Prozradíš nějaká data (rok, cena, původ ...) ? A jaké jsou pocity z jízdy - sám jsem kdysi taky přesedlal z M180 na B400, takže určitou představu mám
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Tak nakonec budu mít nejmenší obsah já... Mattymu gratuluji k novému stroji. Kluci, budete ještě dělat nějaký rozloučení se sezónou, nebo tím byla Seč?