Tak co,chlapi,jak se těšíte na víkendové mrazy? Já už docela fňukám a těším se jaro.Zimu jsem chtěl,ale v prosinci a ne teď.I když teď jsou vesměs jarní prázdniny.Ale ty mrazy ,radši víc sněhu jak mrazu .
Ja bych nemusel ani mraz ani snih ten sek uz videl a uz staci. Od podzimu uz vyhlizim jaro a a zatim az doted sem mel vyhlidky optimysticky ale co se ted nanas zene ztoho my je mdlo. Ale vydrzime teplo prijde.
Aspon se to počasí ted vyblbne a na Všechov už bude ažůro
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Prima - to už jsme tři Ještě tedy zkusit naplánovattermín. Já bych to viděl někdy v rozmení "Všechov" - "Skútršňůra", s vyjímkou víkendu co je Orlík (tuším 11.-13.5). Až bude nějaký návrh, založím samostatné vlákno v sekci "Plánované akce a srazy" - třeba se přidá i někdo přespolní
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Když už se to tu nakouslo, tak já pojedu šňůru jen tu sobotu na hlavní akci. Já to od pátku do neděle asi nedám. Ale to se ještě domluvíme. Nejspíš asi na Všechově
Jen plánuj Šnečku,plánuj,dokud je ještě zima a máš na to čas.Musíme přeci těm našim koníkum (šnekum ),co teď odpočívaj a nabíraj síly v garáži,vymyslet nějakej program na sezónu,néééé???? Jinak na šňůru pouze "sobota" a JIŽNÍ MĚSTA také pojedéém (už aby to bylo ) Na Všechově se domluvíme
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Tak co "JIHOČEŠI" už jezdíte?????Já už dva dny.Sice jen na malém skůtříku a jen po Budějcích,ale dneska jsem si byl v akumě pro nabité baterky do velkejch skůtrů,tak jestli bude přes víkend hezky,vyrazím i dál (ale ne o moc). Co vy na to?????......nezajedem do Krumlova vzbudit medvědy??? ....když už je tu to "předjaří"