Dneska jsem se kousek projel, spíš provětral, ale bylo to něco! Samozřejmě sem šel do garáže jen na čumendu v teplákách a nové zimní rukavice od ježíška jsem nechal doma. Zítra to asi napravím Sobota je v ohrožení, po obědě jedem do porodnice a od 15h dávám dceru na oslavu narozenin a pak vyzvedávám...
Dneska bylo krásně také mě to táhlo se projet jenže mám vytržený stoličky a dnes sem dobral antibiotika takže sem nechtěl riskovat že mi to nafouká tak snad příští týden,jelikož v sobotu makám...snad vydrží počasí.....
South Bohemia Scooters Bývalo:Derbi Vamos,Piaggio NRG,Yamaha yp Majesty 150,Suzuki Burgman 400 K3,Yamaha T-Max 500..... fén 602626895 http://matty46.rajce.idnes.cz/ abych neměl hlad a žízen na provázku zkáču, doufaje že získám přízen samolibých sráčů
Nevadí,vyjedem jindy.Však není všem dnům konec Mimochodem včera jsem pár kiláčků po městě dal a bylo to moc fajn.Sice jen na malým čmelákovi,ale mi tak
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Venku se dělá hezky, sjedu na rehábko a v poledne se tomu pověnuju. Včera jsem natankoval, tak ať to naskakuje
edit: sice je hezky, ale ještě to na velký lítání není Projel jsem se aspoň na padině, natankoval jí a kousek za obec projel. Jenže, ve městě léto, v lese sníh u silnice. No, jak říkám, má to čas.
Tak konečně také můžu hrdě prohlásit:UŽ SEM VYJEL.... sice ze začátku jen v dodávce do servisu tam mi dali nový svíčky a domu už sem jel po svejch teda ne domu ale pár kyláčků jen po městě ale bylo to božíííí,už se těším na nějakou vyjíždku....
South Bohemia Scooters Bývalo:Derbi Vamos,Piaggio NRG,Yamaha yp Majesty 150,Suzuki Burgman 400 K3,Yamaha T-Max 500..... fén 602626895 http://matty46.rajce.idnes.cz/ abych neměl hlad a žízen na provázku zkáču, doufaje že získám přízen samolibých sráčů
V neděli??? u SLOUPU??? Pokud bude tak hezky jako dneska,tak bych jel A co krumlováci?Těm zamrzly klávesnice????
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Nezamrzly, neboj Keny jezdí celoročně a já lajdák nemám na čem, protože šneček čeká na servis, na který se chystám už od prosince Takže vám popřeju hezkou vyjížďku, užijte si to a snad se stihnu zprovoznit aspoň do Šlapanic
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Zatím ještě nevím,zda nebudu mít neděli PRACOVNÍ ??Pokud ale budu mít volno a bude hezký počasí,tak bych určitě jel Kde by jsme se sešli ??? ... u SLOUPU ??? Co Hradeckej Soptík a jeho "MEZEK PEPE",žije ???
Vy čmoudi ,všechno vidím. Tenhle víkend nemůžu-mám pracáček.Nějak jsem si pochroumal nožičku,ale už je to lepší. A zrovna takovej pěknej víkend . Doufám,že mi vyjde Všechov,že nebudu sloužit.A co modropupci,už víte termín Už se na vás těším .....bando jižanská .