Vzhledem k tomu, že o víkendu má být celkem slušné počasí, tak se chci zeptat, zda se nepojedeme společně (zřejmě letos naposledy) projet aspoň kolem komína
matty46: Psal jsi že měníš stroj, ale na fotkách z Karvánek máš pořád své stříbrné "béčko" - tak jak to s tou tvojí výměnou stroje nakonec je?
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Neboj plechovka to nebude skútr je prednejsi ,plechovku az něco zbude,akorát SME s tatou pořídily zahradu takže to nebude tak rychle ale vypada to az na jaro už sem mel zamluvenej novéj Škoda....
PS:úplně novej na to si ještě par desetiletí pockam ....
South Bohemia Scooters Bývalo:Derbi Vamos,Piaggio NRG,Yamaha yp Majesty 150,Suzuki Burgman 400 K3,Yamaha T-Max 500..... fén 602626895 http://matty46.rajce.idnes.cz/ abych neměl hlad a žízen na provázku zkáču, doufaje že získám přízen samolibých sráčů
Matty ty tedy umíš mlžit Nejdřív jsi měl zamluvenej novéj , potom úplně novej ne (na to si ještě par desetiletí počkáš) ... , plechovku az něco zbude ... , do toho přimícháš zahradu ..... To jsem fakt zvědavý, co z toho nakonec bude
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
No říkali, že se to má koncem týdne lepšit, ale že by to byla nějaká hitparáda, to si nemyslím. Snad překvapí. Já jsem v pátek na svatbě a nevím, jak dopadnu, tak radši nic neslibuju