Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
jj, už jsem koukal . Buď šlofíka nebo podle času až do Strakonic. Tímto taky oznamuji, že jsem v sobotu omezen pouze časem. Max v těch 15:00 musím být v Písku (radši o něco dříve) nebo mě dcera vykostí
No ja jeste nemam uplne jasno ale je jisty ze cely to s vama nedam ponevadz za prvi marodim s kotnikem a vychazky me docela omezujou a pak rodina ma na odpoledne jiny plany takze bych se s vama nejspis svez od sloupu, prez tabor, kus na pisek nebo jedete obraceně? to bych to s vamy z tabora dojel
Tak hlásím, že všechno klaplo, takže zítra ráno kolem 8:00 budu na náměstí v Českých Budějovicích. Doufám, že počasí vyjde jak slibují rosničkáři . Už se těším na vyjížďku.
I my se těšíme a tu cestu do místa startu snad také bez větších potíží zvládnem Hlavně v klídku a pohodě
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Tak bando,vstáváme .Malá ranní rozcvička (znám z vyprávění).... např.se trochu proběhnout a jedééééém