Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
To už nikdo jiný nepojede???Jak to tak číhám ,jihočeši budou mít na skůtr šňůře asi nejslabší účast . Haloóóóóóóóóóó,má být krásně,probuďte se a jedéééém
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Ani nevíte,jak vám závidím .Já zítra musím na šichtu,je nás málo.Tak se tam nespusťte a buďte opatrní.Oni ti pražáci bejvaj na vlastní půdě v laufu .Tak dobře dojeďte .
Díky Pepe - vůbec ti tvůj program nezávidím. Sám jsem byl v podobné situaci loni Trochu OT ale zeptám se - kdy naplánujeme nějakou společnou minivyjíždku? Objevili jsme, že v Třeboni je nějaký dobrý steakhouse - co spojit příjemné s příjemným
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
I když jsme se kapánek postráceli, tak akce to byla super. Já byl chvíli v kempu a páč začalo pršet a já tam neměl stejně ubytko, tak jsem natáh nepromoky a valil dom. Matty mi nedal tu samolepku
Tak jsme dopadli obdobně.Došli jsme se najíst do hospody pod benzínkou s tím,že se nadlábnem a přijedem za vámi do kempu.V hospodě ale Keny začal přivolávat déšť (litoval že má už 3 roky nepromok a ještě ho nepoužil) a také se mu to povedlo.Do 5 minut přišel ceďák . Takže jsme natáhli ty nevyužité nepromoky a vydali se směr domov.
Jinak vyjížďka byla super až na malé detaily: Můj B650 - odešla spínací skříňka Dany B400 - prasklý plast po pádu Dana - zlomená kost v nártu
Fakt zlomená kost? Vůbec to tak nevypadalo. Tak to má můj obdiv, že to vydržela.........
Já přijel domů a říkám si, že nechám motor běžet, jestli schválně sepne ventilátor. A hovno (sry) Koukal jsem pak do nádobky a přesto, že tam byl zbytek krásně růžové, tak bylo pod minimem a tudíž jí bylo málo. Dolil sem to, nechal odvzdušnit a zase dobrý. Kam se ztrácí netuším, mastný v ní není a v oleji taky žádná emulze. Jen to musím asi častěji kontrolovat
la-ďas: Tak to je tedy smutný výsledek . Pozdravuj Danu a at se brzy vyléčí a můžeme zase vyrazit na nějakou společnou vyjíždku s přestávkama pro tvé zdraví
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...