pokud letos nepojedu na snuru jak to taky podle toho vypada mozna ani na ten druhej o 14 dni pozdeji.vice budu vedet v kritickej den v patek 13.do ty doby pochybuju ze mi to na ourade prihlasi a daji mi znacku.uz je vidim kvuli mym modrym vocim.proto verim ze do prahy na misto dorazite i beze mne kdyby to nahodou nevyslo.po praze a po srazu uz trefite ale tam to byva o neco malo horsi.ve vlasim by se mel pridat jeden kolega a zbytek v porici nad sazavou.samozrejme ze na benzinkach by mely cekat v uvedenou dobu.pro pripad ze se letos nezucastnim jen to pripominam aby tam nekdo necekal a neminuly jste jej.
proste v patek 13. do vecera tu dam vedet jak jsem dopadl.snazim se delat abych i letos jel ale diky jedne osobe u ktery mam od 12/07 buraka v oprave tak uz neverim ze se letos zucastnim.pry pojede taky s nami z treste ale do ty doby se muze vsechno zmenit a bude to uz jen minulosti.jen mi tu minulost budou pripominat moje sediny na hlave co z toho cekani.pripadam si jak rodic kdyz ceka na porod.coz mam jeste cas nejaky ten mesic.asi ma nekdo pravdu kdyz mi rekl ze vyjedu na vanoce.ale kdoa kde to byl to uz nevim.mozna i v praci.proste ma posledni termin kdy to ma byt.pokud to nebude odvezu si svyho buraka domu a mazu cislo mobilu dotycnyho a dam to spravit jinde.proste uz cekat nebudu.to jsem mel udelat uz davno.clovek se chybama neustale uci.