V případě že bude počasí opravdu tak hnusné jak předpovídají navrhuji posunout časy jednotlivých odjezdů o cca 30 minut tak, aby jsme dorazili před kostelem včas, ale zbytečně nemokli.
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Pavle v pohodě - uvidíme podle počasí v sobotu ráno. Já věřím tomu, že to nakonec nebude s počasím tak hrozný, jak straší a že těch 30 km navrch zvládnu s
Ahoj, aladin říká, že by se to dalo zvládnout. S největší pravděpodobností pojedu, ale něco ještě cestou mám. Takže bysme se viděli až na náměstí v Milevsku.
No já to taky nevidím moc růžově .Po loňský zkušenosti,kdy jsem promokl durch,budu opatrný.Jestli vyzrazím,tak se asi nejspíš sejdeme až na náměstí.Ale spíš to vidím bledě .No ráno dám ještě vědět
Chceme jet určitě také, ale samozřejmě to záleží na počasí. Ráno si ještě napíšeme. Dana
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Vzhledem k informacím od Pepeho a Pavla (hagrid) jsem se rozhodl, že pojedu do Milevska přes Týn. Tam mám slovo ve 12 s Jirkou (gepr), takže pro budějcký (Dana + la-ďas) navrhuji potkat se na OMV u Tesca a společně odjet v 11:30 směr Týn. Takže zítra se na vás všechny moc těším
Kua to je venku hnusně Podle rosničky aladina by tu v poledne nělo bejt jakž takž, to bych vyjel, a v Milevsku od oběda má bejt 8st a bez dešte až do večera. Uvidíme se