pajapaja píše:hele,když vyjedeš kopec a motor je horkej a chcípneš ho,tak mu víc uškodíš,protože přestaneš chladit./přestane se ti točit ventilátor / nehledě na to ,že jízdou z kopce bez zátěže chladíš dál čerstvou směsí ve které je velmi málo benzínu takže klidně jezdi s motorem.do kopce nejezdi plnej ale jen tolik plynu,kolik pobere varec/neklesá ti rychlost/a nemusíš jet nejvyšší možnou rychlostí a bude to redy.kde bydlíš,já taky vysočina u vel mezu
Mitja píše:Jsem se byl dneska podivat v Roznove pod Radhostem tak sem na tebe vzpominal jak sem jel pres ty kopce : ). Skutrik to zvladal az necekane dobre , v takovych podminkach sem s nim totiz snad jeste nejzdil, vetsinou jezdim jen kolem komina . Skoda, ze sem musel uz za par hodin domu, bo se od jihu prihnaly nehezke mraky a zacalo poprchavat.
stoupa1980 píše:pajapaja píše:hele,když vyjedeš kopec a motor je horkej a chcípneš ho,tak mu víc uškodíš,protože přestaneš chladit./přestane se ti točit ventilátor / nehledě na to ,že jízdou z kopce bez zátěže chladíš dál čerstvou směsí ve které je velmi málo benzínu takže klidně jezdi s motorem.do kopce nejezdi plnej ale jen tolik plynu,kolik pobere varec/neklesá ti rychlost/a nemusíš jet nejvyšší možnou rychlostí a bude to redy.kde bydlíš,já taky vysočina u vel mezu
Jsem od Bystřice nad Pernštejnem
pajapaja píše:stoupa1980 píše:pajapaja píše:hele,když vyjedeš kopec a motor je horkej a chcípneš ho,tak mu víc uškodíš,protože přestaneš chladit./přestane se ti točit ventilátor / nehledě na to ,že jízdou z kopce bez zátěže chladíš dál čerstvou směsí ve které je velmi málo benzínu takže klidně jezdi s motorem.do kopce nejezdi plnej ale jen tolik plynu,kolik pobere varec/neklesá ti rychlost/a nemusíš jet nejvyšší možnou rychlostí a bude to redy.kde bydlíš,já taky vysočina u vel mezu
Jsem od Bystřice nad Pernštejnem
v neděli jsme byli na perštejně. mohli jsme si dát scuka. ještě se chceme podívat na Karasín na rozhlednu,tak až pojedeme,tak Ti dáme vědět a můžeme dát pokec
stoupa1980 píše:Spousta zvás si nepřečte co mám za stroj a ve finále řešíte uplně jiné věci a nebo pořád mluvíte o dvoutaktech ale již po třetí píši že mám 4t. Jinak už to ani sám neřeším protože to mám zajetý. Kvůli spotřebě jsem to nechtěl dělat žere mi to míň jak dva litry. A již podruhé píši že jsem tím chtěl jen schladit motor když jsem to zajížděl.
Ale jsem rád že se to tady tak rozjelo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník