Zdravím, chlapi nevíte kudy by mi mohl unikat olej ? Chci vyměnit vzduchový filtr a jak filtr tak airbox jsou celé mastné a upatlané..... Viz foto. Případně které těsnění by mohlo být KO.
Aha, a prosím tě jak vypadají ty klapky ? V airboxu je jen takovej "komínek" zahnutej do zadu a zeshora nějaká příruba, která byla taky mastná jako prase. Podél boxu vedou dvě nějaký hadičky, který musím taky veměnit, páč jsou ucpaný :-/ A ty klapky bych našel kde ?
ermes tak co ja jsi na tom,,,sundej karbec ,to gumové koleno dolu a pod tím jsou ty klapky, ty vyndej a podívej se přes ně proti sětlu nesmí tam být spárka,,dej vědět,,,
A ještě jeden dotaz. Je možné někde uzavřít přívod směsi do karburátoru ? Zkoušel sem povolit ten větší šroub dole napravo a nedošlo mi, že je tam směs olejobenzínka ..
Ta ja myslim ze ti bude stacit http://www.scootland.cz/zbozi/stage6-me ... -v-force3/ zbytecne utratis penize ja mam uz na skutru najeto 35tisic a membranovy blok i klapky jsou v pohode jen jsem pro jistotu vymnenil za karbon kdyby vlitla dovnitr az tam neudala takovou paseku jak ty plechace. Sundej karburator a zustane ti jen priruba z karburatoru a pod nim to vsechno najdes. Ten spodni sroub je vypustny z plovakove komory.
Takže, prosím tě, to co je na obrázku (domnívám se že je to karbec) musím celé sundat ? A dá se někde tedy "vypnout" ten beňoš s olejem ? Když sundám karburátor, všechno mi vyteče ne ?
Olej ti nevytece ten vede dolu k cerpadlu a benzinovou hadicku sundas trosku sice vytece a das ji nahoru treba nekde k nadrzi a privazes nebo pridratujes ja pristi tyden budu menit valec,karbec,variator tak ti to nafotim i z membranovima klapkama