ja 70ccm startoval starterem normalne a olej jsem pridaval jen zpocatku, tendenci k zadirani to nemelo, tak jsem se na to vyprdnul repsol scooter mazal s prehledem i tak
Tak ja pouzivam RACINNG 2T od liquimoly sice litr stoji 400kc ale pouzival ho predchozi majtel tak v tom pokracuji. Porad mam problem z rozjezdem proste nechce jit od spoda do otacek a nechce zabrat variator nebo zadni spojka uz jsem mnenil pruzinky,kontrasku,trysku,valecky,podlozky pocitam ze k tomu vyfuku Stage6 bude asi potreba i variator Stage6.
davat racing olej na litinu je nesmysl s replikou zadny odspoda do otacek neexistuje, ta taha akorat pri vysokych otackach spojku si musis nastavit tak, aby se sepla az ve vysokych otackach a ve varci musis dat dostatecne lehke valecky na to, aby to ve vysokych otackach zustalo po celou dobu jinak replika nefunguje jsou ladaky treba jako leovince zx, ktere tahaji pri sirsim spektru otacek - ty jsou pro neose vhodnejsi, ale zase nemaji takovy spickovy vykon
Tak ja uz zkousel hodne kombinaci a porad guvno valecky 6,5g-5,5g-4,5g kontraska bila,cervena ,cerna spojkove pruzinky bile,cervene,cerne jedine co mne jeste napada jedine ty karbonove klapky tam hodit origo
tema 4,5g valeckama se teprve zacinas blizit k replice tusim pouzivali na minarelli motory neco kolem 4g pokud se nepletu - radsi si to najdi moc uz si to nepamatuju
Tak nepomohly ani lehci valecky uz to nejak to vydrzim nez bude 70cm valec. Jinak mnenim pruzinky a valecky jak robot tady obrazek na povoleni spojkoveho zvonu
Zdravíčko ve spolek chtěl jsem se zeptat jestli tady nemá někdo vyzkoušeno jaký největší rozměr baterie se vejde do kastlíku u neose, nebo jaký rozměr má ta originální, potřebuji objednat a nechci to 2x rozdělávat. Díky
Zdravím, mám Yamahu Slider bws. Upravená je na 70 ccm a jinak je ten motor stejnej, jako u Neos. Chtěl bych konečně po dvou letech vyměnit olej v motoru, prostě si ho vypusiti výpuštákem na dvokru a nalejt tam novej Předpokládám, že to správný místo je, jak je tam to viditelný plastový víčko. Nevíte jakej olej tam nalejt??
Stadion s11, Pionýr Mustang, Yamaha Slider 70 ccm, Suzuki Burgman 125, momentálně a na dlouho Piaggio Beverly 500 najeto 22 tis.
Neos je dvoutakt a ten žádný olej v motoru nemá. Maže se směsí benzinu a oleje který přimíchává automaticky čerpadlo z oddělené nádobky.... Olej můžeš vyměnit maximálně v převodech. Patří tam 120 ml třeba 80w nebo 75W90 ....je to prakticky jedno jeký převodový olej tam naleješ,jsou tam jen ložiska a ozubená kola.
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...