Nazdárek, měl bych také jeden dotaz, Neose mám od podzima, na 1000km jsem při garančce nechal vyndat restrikci z výfuku a variátoru,jinak je vše origo. I když byl ještě zavřenej tak se mi zdálo, že někdy při pnejch otáčkách hlavně po rovině kdy převod byl na doraz skůtr jakoby chvílema ztrácel dech, né že by se úplně zadusil ale prostě nešel správně do plnejch, do servisu jsem to neal protože tam to projedou okolo komína a nepoznaj to. Karbec jsem si rozdělal sám a vyčistil, jehlu jsem dal na prostřední drážku, jinak jsem nic neměnil. Od týdoby mi skůtr špatně chytá studený a je pod nim vždycky pár kapek benzínu. Zdá se mi že benzín rocí okolo žurynka co je zespodu plovákovky a je na něm hadička přepadu. Zkoumal jsem to a funguje to jako výpušták, ale ne tak jako u většiny motorek, že se povolí šroubek, ale když se na čurinka zatlačí tak tročku na péru zaleze dovnitř a benzín pak vytéká z hadičky. CHtěl jsem se zeptat jestli je to normální a nedá se to nějak utáhnout???Že by byla vysoká hladina se mi nezdá, protože mi bych řekl, že ta se na tom plastovym prováku ani štelovat nedá?!?! Díky za skušenosti
Ještě jsem zapoměl dodat, že kromě toho to teď jede daleko líp i na plnej plyn