Ja snim kecal dlouho taky jsem mu rikal ze pri rozjezdu tak po 2-3 metreh to jak by stratilo tah na chvilku (sekunda) a pak prida to same tak kolem 50-60 povidal ze to je 100% valeckama ze to tam opravuji porad a ze az zbytecne nic nekupuji navic kdyz to frci ze uvidime co udelaji ty valecky. Ted jsem to byl trosku poladi jsem blbec jen v mikine a sustkach
tak to skubnuti se trochu stratilo ale je to porad citit. Valecky mnenim az bude teplo
a to kolinko airboxu sundat chapu dobre vic vzduchu
edit:
Tak valecky jsem vymnenil byli ko
http://www.q3.cz/view.php?filename=8020032011079.jpg ale zda se mi ze to neni ono je to takove linejsi stare valecky jsem vazil tak jeden ma 6g a dva 13g tak by mneli byt stejne co jsem koupil 6,5g kdyz prictu sjete plochy.Voditka jsou taky ko tak zitra koupim a uvidime. Chci se jeste pustit do vymneny pruzinek jestli jste nekdo vyrobily nebo vydeli jak se da udelat Pulley holder tak poslete obrazky nekde jsem tady cetl skutra ke zdi a zabrzdit
. Ten napad vyndat kolínko z airboxu nebyl moc dobry salo to hodne vzduchu skut se nechtel rozjet a nakonec chcipnul ale uz jsem tu nekde cetl ze je treba doladit smes.Chtel jsem se zeptat mam seriovy karbec jak tam je tryska v zakladu uz nekdo psal ze 60 ale chtel bych vedet jestli M4,M5,M6 a z kterou velikosti priblizne zacit 70,75 atd dik za vsechny rady.