Zdravím vás zde na foru. Včera jsem si koupil v A spritu v Braníku Aprilia SportCity ONE 50tku (novou) v černé barvě. Důvod byl pro mě jednoduchý. Mám to do práce necelejch 6km a MHD neexistuje (teda ne přímá) a trápis svý auto se mi nechce. Je pro mě jako milenka a to na denní ježdění není. Sice přes zimu mi nic jinýho nezbyde, ale co naplat. A hlavně vyšší spotřeba na takhle malej úsek. Zatím jsou to pro mě zážitky ... nikdy jsem skútr ani motork neřídil takže zatím se zaučuju. Najel jsem zatím 67km a už se těším na 500 aby mi jí odblokovali, protože těch 45km/h je fakt o smrt
Co mě zatím dost mrzí je že nemůžou svítit podkávací a dálkový dohromady, což je fakt naprd v zatáčkách. A chtělo by to nějaké silnější. A palivoměr, kterej je teda nepřesnej jak něco. Ale jinak spokojenost. Holky k sobě pasujou (zejtra vyfotím).
edit:
Tak snad se zde dozvím nějaké zajímavosti a zkušenosti, které mi pomou a ode mě také snad se něco dozvíte případně pomůžu jinak
Tak dneska jsem holky obě vyfotil. Počasí hužel nepřálo. Snad bude brzo hezky a vyfotím lépe.
Rád bych byl kdyby mi někdo kdyžtak řekl zkušenosti (snad to nemám jako jediný) a možnosti legálních úprav. Díky moc