No já si myslim, že lékárničku mít musíš, páč to je hlavní a taky první věc z povinný výbavy co mi cajti kontrolujou
Co mi ještě nikdy nekontrolovali, sou žárovky. Zajímavý, ale já sem v klidu, páč je tam stejně mám, takže až to přijde, pokutu mi nedaj :rolleyes: No a co se týká pojistky, tu sebou nevozim a nikdy jí po mě ani nechtěli a až po mě budou chtít pojistku, řeknu jim, že nevim jestli to pojistku má a už vůbec nevím kde je, páč se vším jdu do servisu
Samozřejmě je to lež, ale myslim si, že jim to bude stačit B) Navíc na co sebou vozit pojistku, když jde nahradit kusem drátu a ten najdu všude.
U tohodle scoota sem pojistku nikdy drátem nenahradil, ale u minulýho scoota jo, páč tam mi rupla pojistka někde v Kokořínsku a tlačit scoota se mi nechtělo. Od tej doby sem tam měl drát pořád a bezproblémově. Drát co se válel na silnici u krajnice, orezlej a zkroucenej. Ručně sem ho trošku srovnal a bylo :cyclops: No nářadí ve scootu mám, takže za to mě taky pokutovat nebudou a svíčky tam pro klid mám taky B)