Díky za tip
Je tam karburátor Weber.
Na té kapsli z linku mi ale přijde, že ta jehla je nějaká krátká, ale možná jsem se jen blbě podíval...
Mám ještě sundanej kastlík,tak na to ještě raději mrknu,abych to pak mohl rovnou kdyžtak objednat.
edit:
Tak mám další problém a s ním spojenou prosbu...
Dnes jsem rozhodil variátor a zjistil jsem,že jsou po smrti válečky a u víčka variátoru už téměř není ozubení na hřídelku, jilikož to nejspíš předchozí majitel málo utáhl,tak z ozubení na tom víčku opravdu moc nezbylo. Snad to aspon ve zdraví přežilo ozubení na hřídeli.
Ale k otázce. Nemáte někdo zkušenosti stímto variátorem?
http://www.scootland.cz/zbozi/malossi-v ... io-gilera/A Hlavně lze ho na NRG mc2 použít?
Nevěděl by někdo, jak předělat u mc2 s karburátorem weber automatický sytič na manuál? Chtěl jsem objednat sytič na dellorto,kterej na obrázku vypadá stejně jako můj,jen má jinou koncovku pro ty dva kabely,ale ten tam podle pánů ze scootlandu nepasuje a nabídli mi objednávku originálního za 2560Kč
Jen kapsle mi bohužel nepomůže, jelikož je zalepený závit a ani se to nehne. Sytič je nastálo vysunutý,takže je na 100% v háji, proto jsem uvažoval o výměně za manuál... Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky