Zdravím. Zajímaly by mě vaše setupy:
Velikost trysky,poloha jehly,....
O co mě jde:
Mám motor Piaggio,dával jsem 72ccm kit DR EVO litina,nový karburátor Dellorto 17,5phva tryska m6 62.,vario naraku sport,válečky 8,5g,výfuk street leo vince touring.
Při montáži kitu 72ccm mě bylo poraděno zvětšit trysku o 5%, upravit airbox, Nevím jaká je standart tryska v 17,5 karbeci při standart válci 49ccm??? tak nemůžu soudit jak o 5% větší trysku-dával jsem novej karbec 17,5phva společně s kitem a původně byl jen 10phva
Při zajíždění nového kitu(žádná jízda na plný plyn) jsem bohužel při jízdě z kopce kdy se mě skútr hezky rychle rozjel ubral plyn a kouslo se to(asi málo směsi ve válci). Jinak svíčka hnědo černá určitě ne bílá.
Dal jsem přehonovat válec a zvýšil jsem trysku na 70, Nyní opatrně zajíždím a příjde mě že svíčka spíše hodně mokrá. výkon mě asi přijde s touto tryskou malinko menší a spotřeba asi velká. tak jestli dát trysku třeba 65,68??? bojím se abych zase nepřidřel a nemusel vše zase sundávat ze skútra:-)
Jehlu mám na střední pozici.
Další otázka ohledně airboxu. Přijde mě že dekl arboxu má uvnitř takovou plastovou destičku-něco jako restrikce na vzduch. Zkoušel jsem ji odstranit a jezdit i bez ní ale musel jsem dát segerovku na jehle níže(jehla víš) protože to při rozjezdu bylo chudé a dusilo se to. Nyní tam tu destičku raděj mám. Tak nevím jestli to tam nechat nebo ne?
http://libor333.rajce.idnes.cz/nastenka