Osvětlení SPZ

Diskuze o skútrech s nejmenším objemem, včetně kitových strojů.

Re: Osvětlení SPZ

Příspěvekod Hasmann » 05 lis 2010, 19:11

U nových možná ano,ale některé střely(viz.moje) je deset let stará...a tehdy to bylo bůhvíjak...a zadní světla nejsou dodělávaná,jsou původní...Takže až zase půjdu na STK,tak to vůbec řešit nebudu.... :wink:
Hasmann

500+

Reputace: 3
Skútr / moto: Aprilia SR 50 S, Piaggio X evo 125
Tuning / úpravy: 70cm kit Polini

Příspěvekod balw » 05 lis 2010, 21:43

Mě napsali na STK do skupiny A - chybějcí osvětlení SPZ, jinak pohoda.
prouzky-na-rafky.cz .:. 775 60 87 60 .:. stanekl@seznam.cz
balw

100+

Reputace: 1
Skútr / moto: Piaggio Beverly 350 ST

Příspěvekod Hasmann » 06 lis 2010, 13:47

To mi také...neřeším... :wink:
Hasmann

500+

Příspěvekod Pavel » 06 lis 2010, 14:28

Pokud někdo dovezl skůtr že zahraničí a přihlásil, tys ho pak koupil a nějaký komorní zaměstnanec STK ti řekl že nemáš osvětlení SPZ tak na tom asi něco bude. U nového neose se nedivím, protože si nedokážu představit schvalovací řízení pro provoz v ČR, sic třeba jinde nemusí být tak u nás by být mělo. Ono se řekne v rámci EU, ale nezapomeňte že v našem státě je takovej bordel a každém si tu dělá co se mu zachce. V tvém případě bych nelenil a regulérně bych si našel zákon který toto nařizuje a podle toho bych se zachoval. Pokud ale někdo skůtr přihlásil na SPZ s nutností STK, ptal bych se taky jak je možné že při přihlášení být nemuselo a teď být musí? Zdárně bych jim šlápl na kuří oko a nehnul bych se dokud STK neprojde. Účast policie, televize, kontrolního úřadu by asi vyřešila vše, máš prostě právo vědět jak je toto možné!
Jinak osvětlení podle mého je k tomu abys byl identifikovatelný podle SPZ i běžným řidičem či chodcem za snížené viditelnosti. U Kymca je třeba osvětlení úplně všude, bez toho by jim ani nepovolili hologace..
Non-stop tel.: 608313999,
A ten znáte? Jak se pojišťovák a garážová lady na skůtříku svezli?
Pavel

Prodejce/servis

Reputace: 34

Příspěvekod Hasmann » 06 lis 2010, 16:20

Je to skútr z ČR,takže pokud to bylo schváleno pro provoz na místních komunikacích a světlo tam není a nebylo,tak to neřeším...to lehkých A závad si klidně můžou psát co chtějí... :wink:
Hasmann

500+

Příspěvekod rastov » 29 led 2011, 11:31

j3nda píše:Tak jednodychy to neni, to osvetleni tam byt ma. Koupil jsem si novyho Neose a po precteni toho vlakna tady jsem chybejici osvetleni SPZ reklamoval a svete div se - reklamace uznana a svetlo domontovano. http://img.motorkari.cz/upload/images/d ... /37968.jpg

ahoj,
dnes som akurát písal nášmu predajcovi yamahy ohľadom toho osvetlenia ŠPZ, som zvedavý ako sa k tomu postaví, potom dám vedieť....
na STK som to overil, tak je to povinné, ešte raz díky, že si ma na to upozornil :wink:
rastov

10+

Reputace: 0

Příspěvekod Jandis » 04 úno 2011, 12:15

Ono to vše na našich STK bude asi stejný. Když sem přihlašoval skutra dotahnutýho z italie tak si nepamatuju že by hledali nějaký osvětlení spz, prostě to nikdo neřešil. O to víc problémů dělali s tím že nemám původní techničák a i přes vysvětlení, že v Italii nic takového na 50ky nemají, jsem byl z STK vyhozen.
Vše sem si musel zjistit a potvrdit u známý co v IT žije a naběhl jsem na STK a jak už tady někdo zmiňoval nehnul jsem se dokud mi to nedali a světe div se najednou to šlo a dokonce i přiznali že se spletli. Takže podle mě jen chtěj prudit, protože je to dotažený a to kvůli čemu nás prudí je jen na jejich libosti, vždycky si totiž něco najdou a většinou jsou to takovýhle kravinky ve kterých si člověk není jistej...
Jandis

5+

Skútr / moto: Piaggio NRG mc3
Tuning / úpravy: lauf arrow extrem, válec RMS 50 se zvětšeným výfuk. kanálem, atd...

Příspěvekod Mr.Vena » 22 dub 2012, 11:48

http://www.scooter-tuning.cz/osvetleni-drzaku

TADY Máte na koupení svetlo na SPZ
Mr.Vena

0+

Skútr / moto: Yuki Shotgun
Tuning / úpravy: Budu si chtít zapojovat neon pod skuta

Příspěvekod g@briel » 22 dub 2013, 18:17

tak mě to taky potkalo-dnes kontrola STK a pán že proč nemám světlo nad SPZ :roll: tak jsme tam chvíli probírali co a jak a už jsem si byl na 100% jistý,že neprojdu(keců měl dost) ale nakonec mě pustil
... to jsem slyšel že na 100% tam to světlo bylo a že to je na 100% bouraný :roll:
Honda Forza 125 ABS-šedá matná metalíza Cynos (12.4.2016) http://gagi.motorkari.cz
Yamaha Neo´s 50 2T - po 6ti letech prodaný s poctivým nájezdem 10260Km
g@briel

500+

Reputace: 26
Skútr / moto: Honda Forza 125 ABS - Šedá matná metalíza Cynos
Tuning / úpravy: reflexní proužky na kola,přilba HJC IS-MAX II fluo green

Příspěvekod Krikri-K1 » 22 dub 2013, 20:26

Zdravím. Ja když jsem byl na technické s DNAčkem pač to mělo německy papíry kvůli evidenci, tak jsem se jich na to ptal. Říkám ze chci sundat ten hnusnej blatník a ze budu mít i nové zadní světlo. Na blatniku byli blinkry a osvětlení spz. Chlap se mě ptal jak to teda vyřešíme :mrgreen: Říkám že osvětlení spz vyřeším led světýlkem pod zadním světlem. A ty blinkry že jsou součástí světla. Sice nejsou od sebe 20cm jak jsem někde slyšel ale bude blikat vždy jeden konec ledsvětla oranžově. A on mi řekl že je to jedno hlavně ať tam něco blika a nějak svítí na tu spz :D Štempl mám a víc mě zajímat nemusí.
Krikri-K1

100+

Skútr / moto: Gilera DNA 125
Tuning / úpravy: Něco by se našlo :-D

Příspěvekod Kiper » 24 dub 2013, 20:50

Taťka má doma Simsona SR 50 a SPZ osvětlenou má :D
Úpravy na skútru: Hliníková podlaha, proužky na ráfky, laděný výfuk LeoVince TT, upravený karbec, variátor Malossi Multivar, spojka Stage6 Torque Control MK II, válec Malossi sport 50ccm, brzdové destičky BREMBO.
Kiper

100+

Reputace: 2
Skútr / moto: Motorro Sonny 50 2T
Tuning / úpravy: Ano

Předchozí

Zpět na 50ccm skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek