Pro normálního člověka je objektivní. Nekálím peníze, ani naši, proto nejsem tak bohatej, abych si koupil levný zboží.. Ty sám si nelogicky protiřečíš témeř v každý větě, tak co je pak objektivní?!
[/quote]
Já a protiřečím??No dovol!!!To,že jsi měl 40 táců na Derbiho,tě neopravňuje k tomu,aby jsi shazoval čínské skútry,je jasné,že kvalita některých komponentů je ta tam,ale všemu co normální uživatel potřebuje zcela vyhovuje.Jinak souhlasím s Romanem.marou,důležitější než značka je kvalita!Já měl velké problémy se skútrem značky Malaguti a už nikdy nechci ojetou kraksnu,která je k tomu všemu ještě nadražená (ovšem to tehdy ještě nebyly číny :cyclops:) Pokud má někdo známého,který mu tahá skútry za pusu,není co řešit,ale jsou také lidé,kteří bohužel nevědí a prodejci,respektive majitel,který skútra prodává se na nich vyřádí,jako na mě.Malaguti byl úředně omlazen o 5 let,což mě už dodělalo!A na nového jsem prostě neměl,protože to ještě Piaggio NRG stálo 60 táců...A pokud se vrátím k botům,tak to opravdu byly ADIDAS,pokud zde někdo sleduje Testoviny,tak se mrkněte,než tu zase někdo bude šířit nesmysly o Odidos.Každý má svoje zkušenosti a začínat tu opět tu debatu o čínách a značkách je zbytečné,protože je to svým způsobem nekonečné..Já čínu měl,samozřejmě závada jedna byla,no a co má být??Problémy měla i jedna řada Fábie,kdy po 30000km odcházeli stabilizátory...no a?Prodejce nápravu sjednal během 2 hodin.A nemyslete si,že jsem ji prodával kvůli tomu,že se kazila.Prostě se v rodině muselo spravit auto a oprava byla celkem drahá,tak bylo jasno,co se musí prodat,jinak bych si jí nechal..jinak nezlobte se na mě,ale pokud zde někdo na foru napíše,že jeho známému se čína podělala několikrát,že ani odjet nemohl,tak tuto zprávu já prostě neberu a co nevidím tomu nevěřím...pár lidí s čínama znám a nikdo si nestěžuje,alespon podle toho co vidím,ono taky asi hodně záleží na tom,kdo na nich jezdí,pokud někdo ehm mladší,tak je jasné,že motorka koncipovaná spíše na normální klidnou jízdu dlouho nevydrží,ale pro někoho,kdo s tím bude jezdit do města,práce apod. to bude ideální,je jasné,že to není na trhání rychlostních rekordů,či projíždění tvrdého terénu...další debata je zbytečná!