MisaKacenka píše:Co mas za skutr?
Aprilia rs 50 silnice
MisaKacenka píše:No...podle legislativy to problem je, ptz mas ridicke opravneni na motocykly s konstrukcni rychlosti 45 km/h v TP...
takze pokud chytnes nejakyho vola, tak te klido muze pekne oholit...rizeni vozidla bez prislusneho RP, pokuta, body...v nejhorsim i odklad...
Vitas píše:Hele vul nevul, ma tam bejt 45 a je tam 50 takze to proste nesedi. Proste jednou je ten ridicak do 45 (podle me je to volovina), tak to tam musi bejt napsany. Bojim se ze kdyby te chytli, dopad bys stejne i kdybys tam mel 65...
MisaKacenka píše:To si pletes hrusky a japka...je uplne jedno, jak ta masina jede...v TP je neco napsany, takze je to dany...to ho zajimat nebude...
Samo, ze to muze prejit a bude to...to se stat taky muze
No...u velkejch se to dela pres sadu na snizeni vykonu...jak se to dela u 50rs...tezko rict...zeptat se v servisu...
Rady píše:Tema jsem sloucil. Nechapu nac ten dotaz v novem tematu. Legislativa to snad rika jasne a v tomhle tematu je to probrano vcetne odkazu nekolikrat. Pokud chces jezdit bez omezeni 45km/h tak si dodelej skupinu. Zadny policajt v pripade kontroly s tebou o tom diskutovat nebude.
MisaKacenka píše:Tak to ja nechapu pulku veci v tomhle state...a taky s tim prd nadelame
Co je psany, to je dany...byrokracie funguje jen na tomhle principu...
A jak rika Rady, bud si dodelej skupinu, nebo doufej, ze si toho nevsimnou
[quote] janasev píše:dobrý den, dopustila jsem se trestného činu kdy jsem řídila motocykl o obsahu 125 KW, vlastním řidičské opr. jen skupiny B, po té co mě zadržela hlídka DI jsem byla převezena na policii, kde mi byl zadržen řidičský průkaz a sděleno podezření ze spáchání trestného činu řízení bez řid. oprávnění dle par. 180, nyní je věc ve zkráceném řízení, chtěla jsem se zeptat jaké sankce mi hrozí, případně jestli ze zkušenosti nevíte na jak dlouho může být ŘP odebrán, podrobila jsem se dechové zkoušce, kdy jsem nic nenadýchala, jedná se o můj první trestný čin, nikdy před tím jsem zadržena policií nebyla ani nikdy nic podobného neřešila, díky za odpovědi[/quote]
Na vaši otázku najdete odpověď v našem článku Trestné činy související s řízením motorových vozidel. Počítejte pravděpodobně s podmíněným trestem a zhruba jednoročním zákazem řízení. To je samozřejmě odhad, soudce, který bude vaši záležitost řešit bude mít pro rozhodnutí více podkladů.
balcin píše:No tak to vidis sam.Neblbni a sedlej to na co mas opravneni nebo jsi dojezdil a to urcite nechces.Proste musis jezdit na malem prdolovi. Nic si z toho nedelej skoro vsichni jsme tak rajtovali na pinckach.A jak jsme byli radi ze nam to frci 60.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků