Firefox jezdí supr, má to stejný motor jako Piaggio a Aprilia, když jsem si stáhl z
www.scootland.cz servisní manualy tak manual k motoru byl Aprilia a kamoš co má NRG říkal taky že má motor Aprilia.
I ve dvou po rovince tachometr vyjede skoro na 80km/h, jo ale v kopci je to trochu horší, podle kopce tak 40-50km/h, i když teď jsem měl problém že jsem natankoval na EuroOilu a do kopečka jsem se sunul dvacítkou, ale pokud se tankuje kvalitní benzín tak je to v pohodě.
Motorově by to mělo být celkem bezproblémové, v servisu mi řekli že ve 40tis. to bude chtít zkontrolovat kliku, ale jinak by to mělo vydržet, motor mám bez tuningu, pouze základ, ani výfuk nemám laděný...
Pokud se mrknete na ty stránky scootlandu tak tam mají eshop a můžete se mrknout kolik na to stojí náhradní díly, myslím že ceny jsou celkem rozumné...
Jediná můj problém byl zatím jen s utřepaným kabelem u baterky což je zanedbatelný detail, oprava do 5min pomalu za jízdy jen nožem, ale s takovýma prkotinama musí člověk počítat pokud si kupuje ojetý skutr...
máte-li nějaké konkrétní dotazy, tak se ptejte, bude-li to v mých silách rád zodpovím...