od Danda » 22 kvě 2010, 23:52
Také mi to přijde divné, když jsem ten skůtr měl ještě v sérii tak jel 50, po výměně variátoru jel 60 a po odblokování cdi jel 65 v jednom a ve dvouch taky přes 60. Po tom co jsem schlédnul videa, kde jim to jede ještě víc a přečetl nějaké příspěvky na fórum, že to taky jede 80, tak jsem tam válec nechal namontovat, zezačátku jsem to zajížděl, tak že jsem ještě nevěděl kolik to pojede, čekal jsem že se to po zajetí zlepší, ale nezlepšilo. A těďka to jezdí takhle.
A vyměnily mě tam válec, hlavu a vačku a platil jsem za to 3000 + práce. Dřív jsem tomu ještě nerozuměl, ale teď vim že to nejspíš válec od naraku nebude. Krabice ,v které jsem dostal ten původní válec vypadá podobně jako krabice od naraku jen je tam nápis Viper a tu červenou šachovnici má rovně (ne zkosenou jako naraku).
A navíc jsou každou chvíli rozštelované ventily, za 4500 najetých km mě je seřizovaly 2 - 3x. A ani nevim jestli tam mám zkoušet dávat ty lehčí válečky, už mě to vůbec nebaví.
Kdybych si někdy kupoval nový skůtr, tak značku Kymco bych si klidně znovu koupil, ovšem nikdy bych do něho nic nedával. V sérii, jen s varcem jsem s ním najel 5000km do garančky a neměl jsem ani jeden problém, bejval to spolehlivej skůtr.