Ahoj tady.
Pokud by někdo měl zájem koupit si docela hezkej a docela dobře jedoucí skutr budu prodávat našeho mazlika.
je to rok tuším 2001,má to STK od jara,nový lak komplet,karbec 17,5 DellOrto,gumy 90% předek i zadek "závodní" Dunlopky TT.,někdo ví že se s ním jezdilo na tři závody kde jel velmi slušně bez problému,je tedy myslím dostatečně prověřenej že unese i větší zápřah...puvodní majitel na něm udělal dost práce-vyměnil všechno potřebné co už dosluhovalo a já jsem tomu ještě malinko pomohl takže skutřík je v docela slušném technickém stavu.má nalítáno kolem 25.000Km,upřesním,nějak na to nekoukám
,ale to bych neřešil,mám tam nový válec,píst,klika má taky málo za sebou tak bych to nějak nehrotil,myslím že pojede dost dlouho a dobře a kdyby něco,tenhle motor se dá docela dobře za babku opravit,vedle minarelky asi nejběžnější motor na trhu,mnoho seriovejch dílu,mnoho tuning dílu...zkrátka kdo bude chtít,muže si tunit do aleluja
mám k němu i v krabici zánovní válec+píst 70ccm S6, a nějaké další věci...přímo ve skutru je malossi multivar... opticky je celkem hezkej,je malinko škrábnutej na boku ale to bych asi zvládl opravit aby to bylo cajk,to je asi jediná vada na kráse,ale stejně bych to přes zimu nechal opravit,takže bych to prodával v 100% stavu ...uvidíme.
Cenu za něj ted nevím,na bazarech to stojí kolem 25.000,tak uvidím jestli někdo nadhodí nějakou cenu přiměřenou jeho stavu.Nejsem nucen jej prodat za každou cenu,prosím vážné zájemce o korektní jednání
Dotazy zodpovím,fotky dodám.
Mějte se Dušan.
fotka: Obrázek
http://profile.imageshack.us/user/losko ... alehu1.pngAhoj tady na skutrforu:-) takhle jsem podal inzerát na jiném forumku...snad neva že jsem to zkopčil a ukázal taky tady.mrkni na to,zatím mám nějaké zájemce ale skutr ještě furt stojí doma takže....mějte se.D.
Doma už je vysněnej skutr Gilera Nexus 500ccm. Tak už čekám na to jaro!!