Děkuju Kyblosi....
už vim proč se to tam tak klepe
je tam vevnitř takovej příčnej rám ke který mu je to cely připevněný,takova z ohybaná tyčka,no a ta jedna strana je asi nejspíš utržena
koukal jsem tam jen takovou škvírou,takže jsem tam moc neviděl.. pač jsem to nesundal.....no,tak snad se mi to teď povede...
Stahnul jsem si podrobnej manual kde jsou plánky co a jak je....takže v poho.. Jen teď asi budu muset v cagivě obětnat ten příčnej rám nebo jak to nazvat... ještě jednou dík
edit:
Tak, krytku se mi bez škrábanců
sundat povedlo a je to jak jsem si myslel.. prasklá ta příčná tyčka "viz obrázek kostry"..zejtra jedu do cagivi a tyčku objednám.. jen mi štvě ,že se s tim ulomila i ta plastová pacička,skrz kterou prochází šroubek,takže z jedný strany (právě tam kde to drží celej plast pevně s kostrou) to nebude k čemu přišroubovat
..... řikám si jak tohle vyřešim....
Nemáte prosim vás někdo zkušenosti s těma lepidlama na plast,co fungujou na principu naleptávání??? Drželo by to??? má cenu tohle zkoušet
bude to pevný??? Ta pacička je dlouhá asi 2cm a široká tak 3mm (tu pacičku mám) a je to celkem tvrdej plast...což si řikám že zase tak malá plocha neni a kdyby se to sleptalo tak by to třeba držet mohlo....popřípadně to pak ještě vystužit nějakým plíškem....
Takhle dopadla ta příčná tyčka....to je půlka z ní, druhá půlka stále (celkem i pevně) drží scoota...
P1010005.JPG
derbi kostra červenáořezanaSF.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.