od sedli » 31 led 2010, 13:59
Já jsem taky zvědavej...to bud v poslední chvíli pěkně stoupat ta cena...to je jako když hraješ na automatech, na vlastní oči jsem viděl jak je to návykový...s bratrancem na nádraží...měl hodně drobných tak zkusil ten automat s plyšovýma hračkama, jak je tam hlavice kterou to musíš vzít...zkusil to jednou, dvakrát..a pak už si šel rozměňovat...vždycky si sedl a za chvilku že teď už to dá...nakonec tam nechal asi 400 a pak už jsem ho táhnul na nástupiště, prostě síla...tady to bude to stjný bude to sledovat posledních deset minut 10 lidí a budou se přehazovat a nakonec za to budou nabízet víc, než si předem dali maximální částku...prostě tak to je ...dnes jsem byl třea na brigádě na úklidu, mluvil tam vedoucí k prodavačkám, že mají vylepit ty a ty značky o 30% slevě na nějaký typy bot, i když to vůbec slevněný není a jedny byly dokonce zdražený ! ...takže brát to s nadhledem...někdo někde vidí sleva a neuvědomí si že je to stejný jak předtím...no comment
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125