Ojetinu sice mam ale je to rok vyroby 2005 a do kvetna je na ni zaruka. No tak uvidime zitra zavezu ji do servisu a uvidim co mi na to rekne odbornik. kdyztak to tu napisu.
Naposledy upravil KYBLOS dne 09 úno 2014, 15:17, celkově upraveno 1
Důvod:Citace posledního příspěvku
[font=arial]Motorkář ježděním žije a jeho stroj je jeho nejlepší kamarád!![/font]
Tak sem vcera byl v servisu a mechanik rikal ze to muzou byt VENTYLY tak rikal ze se na to podiva a dneska mi bvude volat tak to sem pak napisu co to presne bylo
[font=arial]Motorkář ježděním žije a jeho stroj je jeho nejlepší kamarád!![/font]
Tak dneska sem se byl zeptat co je smym brouckem a mechanik rikal ze nestartoval proto, cituji ,,byly tam VENTILY na tvrdo" tohle mi ktomu rekl a pry uz je to v poradku ze uz to spravil tak zitra si pro nej du.
[quote=Marios]Hod tam jinej nebo novej karbec [/quote] to nebylo karbcem bylo to ventilama ale uz je to spravene a nema cenu davat tam jinej karbec kdyz to chvi v lete prodat.
[quote=Cyclops] :cyclops:Spiš mala vule zustavaly asi potevřené B) B)[/quote] to je mozne dneska se ho nato jeste zeptam.
Naposledy upravil KYBLOS dne 09 úno 2014, 15:19, celkově upraveno 1
Důvod:Sloučeny dva příspěvky pod sebou