Super, přesně tohle jsem potřeboval vědět, díky moc.
Ty vůle ventilů se seřizují momentovým klíčem? Stane se něco, když je nechám tak jak byly?
Ještě jednou díky, snad dneska vyzkouším první start nového válce, pro jistotu to stejně budu startovat venku s hasičákem v ruce.
Vratas píše:Oni si tě lidé všimnou, neboj se. Forum samotné to umožňuje všimnout si nových témat a nových příspěvků v nich, pokud si klikneš
PS : Proč se sám hrabeš v rozvodech, když o tom nevíš nic jak píšeš?
Já na to nikoho nemám, a nechce se mi platit v servisu 2tis. Už mám nasazenou hlavu, vypadá to, že už zbývá jen seřídit ty ventily, tak že bych to mohl zvládnout.
Co byste doporučily před prvním startem? Mám stříknout trochu benzínu přímo do válce? Mám to nakopnout ručně, nebo startérem?
Stejně mi je záhadou, že to seřízení ventilů v žádném návodu co mám nepsali, málem bych to včera nastartoval neseřízené.
Ještě jednou díky všem.
Picture 35.png
8:53 edit:Tak ty ventily jsem s tím magnetem seřídil, ale všimnul sem si jedné věci.
Když jsem to seřídil a nasadil rozvodový řemen, a pak jsem pootočil tím magnetem kolem dokola, znovu na značku, tak značky na rozvodovém kole byly naopak - dvě značky naproti sobě byly na správném místě, ale ta třetí byla na druhé straně, směrem k motoru - Je to tak vpořádku?
10:23 edit:Tak už jen namontovat výfuk a dolít olej, potom to nahodím.
Bojím se, že se tam při startu něco posere, třeba že se zadře motor. Co nejhoršího by se mohlo stát a co by se pak muselo opravit?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.