Pokracování potízí: bohužel se asi po tretí jizde opet vratilo paleni pojistek, tentokrat uz se spalila hned bez jizdy po vlozeni klicku a zmacknuti brzdy. zacala jsem tedy problem hledat u brzdoveho obvodu. Sundala jsem na skutru predni masku nad svetly a ihned se objevil problem - ke kazde brzdove pacce vedou dva dratky, ktere jsou spojeny s dale v obvodu s brzdovym svetlem. Oba dratky vedou do takoveho trubickoveho spoje, ze ktereho zase vedou dalsi dva smerem k baterii. No a u jednoho dratku byl ten trubickovy spoj vypadnuty a timto nebyly dratky spojeny. Takze jsem dratek pevne pripojila zpet a najendou pojistky v poradu zase vydrzi po jezdeni. V tomto stavu opet funguje cca dva tydny, takze snad na dyl nez posledne (idealne na furt
). Takze z toho skutecne plyne pozorne zkontrolovat vsechny spoje a zapojeni konektoru k sobe, protoze vzdycky se muze najit dalsi misto, ktereje opotrebenim rozpojeno nebo kde je obvod prerusen. Nejsem zadny zkuseny opravar takze snad bylo tohle skutecne pricinou potizi, to uvidime v dalsich najetych km. Pokud se ale zase neco pokazi a pojistka se spali tak budu samozrejme patrat dale, dokud to nevyresim