Zdravím, když jedu na skutru tak se jakoby zasekává, jako kdyby řadil ale je to automat tak se vás ptám jestli je to normální nebo o jaký problém se jedná ? díky
Naposledy upravil KYBLOS dne 30 srp 2013, 12:57, celkově upraveno 1
Důvod:Přesunuto do správné sekce
nahoře jsi psal "jako kdyby řadil." to bych zkontroloval válečky, a pokud je to vynecháváním motoru tak to bych zase kontroloval svíčku popř. karbec a přívod paliva...
Hele já tomu moc nerozumím byl bych rád kdyby mi nekdo napsal presne postup co mam delat byl bych hrozne rad ..(nebo to mám dovíst do servisu) ?? PS : kolsa: proč v Bobnicích ?
Kolik tam máš najeto? Mě tohle cukání začalo už v 1500 km, vypadalo to tak jako že skutr by chtěl jet ale něco tomu mechanicky bránilo takovýto pocukávání a rychlost se nechtěla přehoupnout přes 60 km i když to dříve jezdilo až 68 km. Nijak sem to neřešil až nedávno a protože tady někdo psal že to může být válečkama a tak jsme to rozdělali a válečky měli dosti velké plošky. Po nasazení válečků nazpět to cukání kupodivu přestalo a rychlost se zvedla na 65 km. Takže u mě to je jednoznačně válečkama teť už to řešit nebudu ale na jaře je tam určitě dám.