Chlapy dal jsem si novy variator a asi po 15km jsem skusil šahnout na dekl a byl horky že jsem tam neudržel ruku,mechanici mi říkaly že se to bude více zahřívat než ten origoš dík moc.
Naposledy upravil KYBLOS dne 02 lis 2013, 19:56, celkově upraveno 2
Důvod:Téma bylo přesunuto do správné sekce
navrtej si do deklu nějaký hezky vypadající dirky něco co se ti bude líbit a uvidíš horkej už nebude a na válci to taky troška klesne ta teplota
US offroad service > servis veškerých US cars ...dodávka dílů z USA ..... dále veškerý servis 4kolek a skůtru Martin Háša> +420 601 654 654 Miloslav Hrůza> +420 723 375 170
Už víš o kolik se zvedla spotřeba? Chtěl jsem jít do 70ccm, protože mám papíry jen na sk. B ale pokud by se to mělo radikálně zvednout, tak se na to asi vytlačím.
EX: Rhon 50/2T, Honda Lead SCV 100, Piaggio Typhoon 125/2T, CBC Grace 125, Piaggio Beverly 125, Honda Forza 125
no jo ale bude se mi tam prašit ne?a co voda?ale jináč dík. no ještě přesně nevím ale kolem 3,5l to bude určitě možná i víc ale je to masakr,ale jestli si chceš předělat na 70 a máš origoš variator tak to nebude take hrozné.
Naposledy upravil KYBLOS dne 02 lis 2013, 19:57, celkově upraveno 1
Důvod:Sloučeny dva příspěvky pod sebou
prach voda ?? xD to já vůbec neřeším stejne každejch 1000km nový válečky na 70ccm takže to vůbec neřeš zas tak hrozný to není a pokud nejezdíš v lese tak je tam vyvrtej a voda se ti vtý teplotě stejně vypaří v jde hlavně o chlazení já teda radši budu víckrát čistit vario prostor než abych třeba přidžel řemenici nebo varec ..... navíc tam nemusej bejt díry jak kráva ...
US offroad service > servis veškerých US cars ...dodávka dílů z USA ..... dále veškerý servis 4kolek a skůtru Martin Háša> +420 601 654 654 Miloslav Hrůza> +420 723 375 170
davsobik píše:no jo ale bude se mi tam prašit ne?a co voda?ale jináč dík.
prasit sa nebude...je tam filter pod tym a fuka to smerom von a ani voda /ak by nahodou tak kryt ma otvor dole na odtekanie original///...a ked moc prsi tak nejazdim....
navrtat ! fakt tam hrozí zadření tý zadní řemenice ..... klidně bych navrtal i víc ...