ahoj skůtraři mám dotaz.. z ničeho nic mi začal dělat můj skútřík to, že jak jedu do kopečka ze začátku kopce jede v pohodě a třeba tak v půlce kopce jakoby se nechtělo motoru, je míň slyšet a rychlost klesá, až musim uplně zastavit a po takovejch deseti sekundách se zase rozjedu a skútr mi jede dál.. měl sem to v servise a tam mi prej vyměnili variátor a jinak mi řekli, že už ale nevěděj co stím prostě, že to je jak začarovaný.. no a tak sem si řek, že bych to sám moch vyřešit.. jenže ja už nevim vubec co s tim a ani nikdo z okolí ...
myslel sem si, že tam neteče benzín ale taková ta věc pod nádží kde je benzin z ní mi to teče pak tam mam fyltr palivovej a ten sem teda zkusil novej, že jestli neni špinavej a nic... no a do karburátoru mi to teče dobře.. tak ja nevim a i mi měnili svíčku v servise a pořád ale nic.. je to prostě starostí okolo toho, že sem měl radši jezdit na kole a vysrat se na todle
a muj skutr je SYM JET 4 mám ho od března a jezdil mi v pohodě ale po asi tisicikilometru najednou to začalo dělat