Název tématu je Rhon Speed 50.
Téma promazáno o OT příspěvky!
Wictor
Ferry píše:Ahoj, dnes jsem poprvé od té doby co mám Rhona počítal spotřebu dle tankování. Mám najeto 570 km, odstraněná elektronická restrikce, vzduch. filtr Malossi Redsponge, svíčka NGK a používám olej Repsol Scooter 2T. Spotřeba mi vyšla na 4,3 l/100km Oproti autu je to jistá úspora, ale očekával jsem spotřebu nižší. Faktem ale je to, že vážím přes 90kg a terén je u nás hodně kopcovitý. Nechápu, jak je někdo schopen docílit spotřebu pod 3l/100km. Jinak max. rychlost dle tachometru je z kopce něco málo přes 60km/h. Osobně mi ale moc o max. rychlost nejde (jezdím na skútru do práce, kam to mám 8 km), ale uvítal bych větší rychlost při zdolávání těch našich kopců
Kecem píše:zdarvim. Chtěl jsem se zeptat těch co maji tu 70tku z jakyho nebo na jakyho skutra snačkovýho ten kit patří Ptal jsem se na scootlandu a oni mi odepsali že valec mam brát z Aprilie SR50 97/01 AC.. A nebo jestli to máte převrtaný?. Potřeboval bych poradit z čeho a pak i jaky je nejlepší karburator k tomu nebo jestli stačí ten originalní jen přetriskovat a dát otevřený filtr ?
Děkuji za odpověd.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků